Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 17:47

Τα αιτήματα που έθεσε στον Υπουργό Γιάννη Βρούτση ο Βαγγέλης Φουστέρης [vid] Κύριο

Στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου μεταξύ των φορέων του νησιού της Σαντορίνης και του Αν. Υπουργού Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση παρέστη και ο παράγοντας της Θύελλας Καμαρίου, κ. Βαγγέλης Φουστέρης.

Η παρουσία του στη συνάντηση είχε να κάνει με την ιδιότητα του ως μέλος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, αλλά ωστόσο ο ίδιος τοποθετήθηκε αναδεικνύοντας τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν όλες τις ομάδες των Κυκλάδων.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τον Υπουργό να μεριμνήσει για τα θέματα υποδομών, οι οποίες είναι ανύπαρκτες όπως είπε στο νησί, τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια και τις μετακινήσεις που αποτελούν ένα μεγάλο οικονομικό κόστος για τους συλλόγους και την περεταίρω οικονομική ενίσχυση των συλλόγων στα νησιά, όπου τα έξοδα είναι πολλαπλάσια σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.

Ο κ. Βρούτσης, άκουσε με προσοχή όσα είπε, κρατώντας τις σημειώσεις, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει επί της υπουργίας του, όπου μεταξύ άλλων για πρώτη φορά αναγνωρίστηκε η νησιωτικότητα και άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού της επιχορήγησης από τα κέρδη του στοιχήματος.

Μάλιστα, όπως έχει καταγραφεί στην κάμερα στην έναρξη της τοποθέτησης ο Υπουργός παραπέμπει τον κ. Φουστέρη στον Δήμαρχο κ. Ζώρζο, καθώς όπως έχει πει πολλές φορές το Υπουργείο μπορεί αν ασχοληθεί μόνο με έργα στα οποία υπάρχουν ολοκληρωμένες μελέτες, πράγμα που όπως όλοι γνωρίζουμε δεν ισχύει για τη Σαντορίνη.

Δείτε την τοποθέτηση του στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares