Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 22:27

Η Εθνική Νέων Ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket U20! Κύριο

Η Εθνική Νέων Ανδρών βρέθηκε στο βάθρο για δεύτερη σερί χρονιά. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου επικράτησε του Βελγίου με 70-68 στον μικρό τελικό του Eurobasket U20 και κατέκτησε και πάλι το χάλκινο μετάλλιο, όπως ακριβώς είχε κάνει και πέρυσι στην Κρήτη κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Η Εθνική Νέων Ανδρών παρατάχθηκε χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες της (σ.σ. Νίκος Πλώτας), βρέθηκε να χάνει σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο φινάλε και να “λυγίσει” το Βέλγιο, κατακτώντας για δεύτερη σερί φορά το χάλκινο μετάλλιο στο Eurobasket U20.

Ο Κωνσταντινίδης βρήκε μπροστά στον μικρό τελικό και αγωνίστηκε και για τον Πλώτα, μετρώντας 19 πόντους με ένα κρίσιμο τρίποντο στο φινάλε, το οποίο έδωσε μεγάλο προβάδισμα στη γαλανόλευκη, αλλά και μία εύστοχη βολή που κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν, πάντως, για ακόμα μία φορά ο Βαγγέλης Ζούγρης. Ο μαχητικός σέντερ του Περιστερίου έκανε ένα φοβερό double-double με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ είχε και 4 κλεψίματα, κυριαρχώντας κάτω από τα καλάθια.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ημέρα εκλογών τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στην ΕΠΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares