Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 10:01

Χριστοφιλέας: «Οι παράγοντες της Ελλάς μπόρεσαν να υποστηρίξουν το πλάνο μου - Προχωράμε στην επόμενη ημέρα»

Παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις από την μισή Κατηγορία λόγω και της εκπληκτικής πορείας της Ελλάς στο πρωτάθλημα, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας αποφάσισε να παραμείνει στην Σύρο, με τους διοικητικούς ηγέτες Ζιάβρα-Πύργο να τον κρατούν στην ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής για την απόφαση που πήρε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο logotypos.gr

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση η οποία έγινε εύκολη. Μίλησα με αρκετές ομάδες που μου έδειξαν ενδιαφέρον, ανέλυσα το πλάνο μου που έχω για τη νέα χρονιά και αυτοί που μπόρεσαν να το υποστηρίξουν ήταν οι παράγοντες της Ελλάς Σύρου.

Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι έζησα εδώ μια ωραία χρονιά, πετυχημένη, πήρα αγάπη από τον κόσμο, από την διοίκηση, από τους Δημοσιογράφους, απ όλους. Είχα μια καλή επαφή. Οπότε από την στιγμή που μπορούν όλοι αυτοί να στηρίξουν το πλάνο για τη νέα χρονιά δέχτηκα να μείνω».

Το πλάνο για τη νέα χρονιά ποιο είναι; Βήμα παραπάνω ή ανάλογη πορεία με την φετινή;

«Το πλάνο είναι η ομάδα να κάνει το κάτι καλύτερο από πέρσι που ήταν πολύ καλή η χρονιά. Κάτι καλύτερο σημαίνει τρίτη, δεύτερη ή πρώτη θέση. Όταν είσαι τέταρτος, αυτό σημαίνει το κάτι παραπάνω. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος θα πρέπει να γίνουν και κάποια πράγματα έξτρα. Εγώ τα ζήτησα, ο πρόεδρος Νίκος Ζιάβρας με τον αντιπρόεδρο Άκη Πύργο μου εγγυήθηκαν ότι θα τα κάνουν, οπότε προχωράμε και στην επόμενη ημέρα.

Βέβαια το ότι έχουμε ένα πλάνο και βάζουμε ένα στόχο που θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό με πλάνο και στρατηγική, έχουμε πολύ μεγάλο ποσοστό το πλάνο αυτό να πετύχει. Πάντα όμως υπάρχει ο παράγοντας που λέει ότι μπορεί να μη φτάσεις τον στόχο σου και να είσαι κάπου χαμηλότερα σε σχέση με πέρσι. Πιστεύω με σωστή δουλειά, σωστές κινήσεις και την στήριξη των φιλάθλων και του νησιού, θα πετύχουμε τους στόχους»

Ο κορμός της ομάδας θα μείνει, που σίγουρα είναι βασικός σου στόχος;

«Τώρα ξεκινάμε τις κουβέντες με τα παιδιά. Υπάρχει ένα θετικό κλίμα, από εκεί και πέρα όλα είναι σε συζήτηση».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares