Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 16:53

Παναθηναϊκός: Στα «πράσινα» κι επίσημα ο Ντραγκόφσκι - Υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι κι επίσημα ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους» διάρκειας τεσσάρων ετών.

Το «τριφύλλι» είχε προαναγγείλει την παραμονή του Πολωνού τερματοφύλακα, έχοντας έρθει σε συμφωνία με την Σπέτσια για την απόκτησή του με ένα ποσό κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, με την ανακοίνωση να έρχεται λίγη ώρα αργότερα.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι από την ιταλική Σπέτσια. Ο Πολωνός τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο με το Τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι 2028.

Ο "Ντράγκο" εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2024 με τη μορφή δανεισμού από τη Σπέτσια. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τους Πράσινους κατέγραψε 16 συμμετοχές.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Πολωνός τερματοφύλακας ανέφερε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που φτάσαμε σε συμφωνία και θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της"».

Κατηγορία SUPER LEAGUE
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Βαγγέλης Μαρινάκης νέος πρόεδρος της Super League

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares