Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 09:52

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιστρέφει στο πρωτάθλημα η Ανδρική Ομάδα του Μαρπησσαϊκού

Η είδηση της ημέρας για την ποδοσφαιρική κοινότητα των Κυκλάδων έχει να κάνει με την απόφαση της διοίκησης του Μαρπησσαϊκού να ενεργοποιήσει μετά από χρόνια την ανδρική ομάδα, η οποία θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της σεζόν 2024-2025 και θα έρθει να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Τη σεζόν 2019-2020 ήταν η τελευταία συμμετοχή του Μαρπησσαϊκού στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας τότε, ενώ μετά από λίγο ενίσχυσε το πλάνο της Πάρου για τη δημιουργία μίας ομάδας, της ΑΕ Πάρου, όπου και μεταγράφηκαν όλοι οι παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Πλέον, όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, ήρθε η ώρα για την ''Αναγέννηση» της ανδρικής ομάδα, η οποία θα συνθέσει την εμπειρία με παίκτες μεγαλύτερης ηλικία, με το ταλέντο που θα προσθέσουν τα παιδιά της ακαδημίας.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και το γήπεδο της Μάρπησσας, την παραδοσιακή έδρα του Μαρπησσαϊκού, το οποίο υπολογίζεται ότι από τον Σεπτέμβριο θα είναι πλήρως ανακατασκευασμένο και έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες. Βέβαια, σε περίπτωση που χρειαστεί κάποιο διάστημα για την αποπεράτωση των εργασιών, τότε ο Μαρπησσαϊκός θα φιλοξενηθεί σε άλλο γήπεδο το οποίο πιθανότατα θα είναι αυτό των Μαρμάρων.

Η επιστροφή λοιπόν του Μαρπησσαϊκού είναι γεγονός... 

Η ανακοίνωση του Μαρπησσαϊκού: 

Οι Αργοναύτες γυρίζουν στο σπίτι τους… έτσι θα μπορούσε να ερμηνευτεί η ιστορική επιστροφή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ στην φυσική του έδρα.

Σε ένα γήπεδο όπου έγραψε την ιστορία του ο σύλλογος της Μάρπησσας, εκεί που οι μεγάλες δυνάμεις του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου δεν τα κατάφεραν και έφυγαν με το κεφάλι σκυμμένο ..

Σε ένα πλέων ασφαλές και σύγχρονο γήπεδο για τα στάνταρ των Κυκλάδων ελπίζουμε στην αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από τις μικρότερες ηλικίες έως και το ανδρικό τμήμα.

Άλλωστε ο σύλλογος μας με το ανδρικό του τμήμα έδινε πάντα το παρών στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων και έμεινε εκτός μόνο τις χρονιές που στήριζε διάφορες συνεργασίες με άλλους αθλητικούς συλλόγους στο νησί μας..

Αυτό έκανε και ήταν και πρωτοπόρος τα τελευταία χρόνια με ότι δυνάμεις μπορούσε σε έμψυχο και όχι μόνο υλικό στην δημιουργία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας στην Πάρο, κάτι όπου από την αρχή ο όλος σχεδιασμός δεν ήταν έτσι όπως τον ονειρεύτηκαν τα ιδρυτικά μέλη, έτσι πολύ γρήγορα οι συνέταιροι έγιναν πάλι αντίπαλοι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Με γνώμονα λοιπόν ότι αυτό το εγχείρημα δεν μπήκε ποτέ σε ένα ασφαλές λιμάνι και αφέθηκε να το χτυπάμε τα κύματα πάρθηκε η μεγάλη απόφαση από τους ανθρώπους του συλλόγου και όχι μόνο για την δημιουργία του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος από την νέα αθλητική χρονιά στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ Κυκλάδων…

Με βατούς στόχους και κρατώντας την σημαία χαμηλά με ένα κράμα νέων και μεγαλύτερων αθλητών που έχουν τιμήσει την φανέλα μας, πιστεύουμε ότι βαδίζουμε στην σωστή πλευρά της ιστορίας για τον Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟ.

Η επιστροφή είναι γεγονός με το ραντεβού να δίνεται στο νέο ανακαινισμένο γήπεδο στην Μάρπησσα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares