Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 16:26

«Συναινετικό διαζύγιο» του Παμμηλιακού με τον Μιχάλη Σαλέπη Κύριο

Παρελθόν από τον πάγκο του Παμμηλιακού αποτελεί ο Μιχάλης Σαλέπης, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Μήλου οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός προπονητής έχοντας την αμέριστη στήριξη της διοίκησης κατάφερε να οδηγήσει τον Παμμηλιακό σε πολλές επιτυχίες, πράγμα που του πιστώνει ο Παμμηλιακός και αποτυπώνεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Αναλυτικά, ο Παμμηλιακός αναφέρει: 

Ο Παμμηλιακός ΑΣ ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Σαλέπη.

Στο έναν χρόνο της άψογης συνεργασίας που είχαμε καταφέραμε να πετύχουμε πολλά πράγματα που γράφτηκαν στην ιστορία του Παμμηλιακού μας.

Στην πρώτη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου, στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας και στη συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα των ΕΠΣ, ο προπονητής Μιχάλης Σαλέπης είχε το μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία.

Τον ευχαριστούμε πολύ για αυτά που πρόσφερε στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν επιλέξει να κάνει.

Εμείς στον Παμμηλιακό δεν ξεχνάμε ποτέ τους ανθρώπους που πρόσφεραν στο νησί και τον σύλλογο μας. Η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Μιχάλη Σαλέπη.

Εις το επανιδείν... 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares