Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 17:28

Άρης Πετρούπολης: Με το... βουνό Μουριέλ αλλάζει επίπεδο και χτίζει τοίχος στην άμυνα του!

Μια πανίσχυρη διοίκηση όπως εκείνη στον Άρη Πετρούπολης (Παλτόγλου, Κούστας, Αντωνίου) δεν θα μπορούσε να θέτει παρά μόνο υψηλούς στόχους. Δουλεύοντας μεθοδικά και με σύνεση, οι ισχυροί επιχειρηματίες πάνε να δημιουργήσουν κάτι εξαιρετικό στην αγαπημένη τους ομάδα. Τελευταία μεταγραφή ήταν εκείνη του Θάνου Δρίκου, ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Άρη Πετρούπολης. Ο λόγος για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικο Χουάν Μουριέλ.

Ο ικανότατος άσος συστήθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό πριν από δυο έτη όταν για λογαριασμό της Ηλιούπολης έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Superleague 2 αποτελώντας έναν πραγματικό ογκόλιθο για τον Ήλιο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε ομάδες τόσο στην Κολομβία όσο και στην Βενεζουέλα, μερικές εκ των οποίων είναι η Patriotas, η Monagas SC, η Tucanes FC, η Llaneros EF, η Expreso Rojo και η Caracas FC. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν έρθει στην Ελλάδα ήταν η Estudiantes de Mérida, ομάδα της πρώτης κατηγορίας Βενεζουέλας, όπου σημείωσε συνολικά 18 συμμετοχές και 1 γκολ στη μέση της σεζόν.

Με την κίνηση αυτή οι άνθρωποι του Άρη Πετρούπολης δείχνουν τη διάθεση να ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου κάνοντας πρωταθλητισμό ανεξάρτητα από τον όμιλο και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν φέτος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares