Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 16:42

Δύο αθλήτριες του ΑΟ Πάρου στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16

Δύο αθλήτριες του ΑΟ Πάρου, η Χρυσή Σκαραμαγκά και η Ολυμπία Παντελαίου, συμμετείχαν στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κ16 που διεξήχθη στη Χαλκίδα.

Αναλυτικά:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Δύο αθλήτριες, δύο τελικοί!!!

Η αποστολή μας μικρή αλλά αποτελεσματική! Τα κορίτσια πέρασαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, που ήταν ο στόχος ? για φέτος και πήραν πολύτιμες εμπειρίες για την επόμενη χρονιά!

Η Χρυσή Σκαραμαγκά σν και αθλήτρια της μικρότερης κατηγορίας Κ14, αγωνίστηκε στην 3η τελική σειρά των 1.000 μ. με τις αθλήτριες με τους καλύτερους χρόνους μιας και είχε έναν από αυτούς! Αποκόμισε την εμπειρία της συμμετοχής σε έναν τελικό Πανελληνίου Πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας την 15η θέση ανάμεσα σε 45 αθλήτριες.
Το μέλλον της ανήκει καθώς έχει μπροστά της 2 χρόνια στην Κ16!

Η Ολυμπία Παντελαίου στην πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε να μπει στον τελικό των 150 μ., όπου και ήταν άτυχη καθώς είχε πτώση λίγο πριν το νήμα αλλά παρόλ' αυτά βρήκε την ψυχική δύναμη να περάσει την γραμμή τερματισμού! Αυτό είναι το μεγαλείο του αθλητισμού, να μην τα παρατάς! Παρόλη την ατυχία της κατέκτησε την 16η θέση στις 66 αθλήτριες και μαζί την απαραίτητη εμπειρία για το μέλλον, καθώς του χρόνου παραμένει στην Κ16.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares