Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 11:30

Επέστρεψε στον ΑΟ Πύργου ο Αντώνης Τριανταφύλλου Κύριο

Ο Αντώνης Τριανταφύλλου, ο οποίος πέρυσι είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Θύελλα Καμαρίου επιστρέφει στον ΑΟ Πύργου.

Η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού, βάζοντας έτσι ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του φετινού της ρόστερ.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟ Πύργου ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα και την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη Τριανταφύλλου.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός είχε έρθει στον ΑΟ Πύργου την περσινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και την περίοδο του Ιανουαρίου είχε παραχωρηθεί με μορφή δανεισμού στη Θύελλα Καμαρίου.

Η τεχνική κατάρτιση και η εμπειρία που διαθέτει συνθέτουν έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει την ικανότητα να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος η ομάδα μας.

Εκτός της πορείας του στο ποδόσφαιρο της Σαντορίνης, ο Αντώνη Τριανταφύλλου κατά το παρελθόν έχε αγωνιστεί σε ομάδες της Γ' Εθνικής, όπως η Ένωση Εριονίδας, η Ένωση Λέρνας, ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου και ο Παναυπλιακός, ενώ στο βιογραφικό του υπάρχουν πολλές ακόμη αξιόλογες ομάδες.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Αντώνη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.

 

 

⚽?Ο ΑΟ Πύργου ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα και την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αντώνη...

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares