Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 09:34

Γιώργος Σταυρουλάκης: Να προσφέρω τις εμπειρίες μου και τις γνώσεις μου για το καλύτερο μέλλον του τόπου μας

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου των Εν Αθήναις Ηρακλειαετών, Γιώργος Σταυρουλάκης, με μεγάλη δράση και προσφορά στο νησί του την Ηρακλειά, αποφάσισε να τεθεί στην κρίση των συμπολιτών του, συμμετέχοντας στις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως υποψήφιος με τη ''Δύναμη Αλλαγής''.

Είναι Ανθυπασπιστής του Λιμενικού Σώματος και πατέρας δύο παιδιών. Όπως αναφέρει ο ίδιος, η ενασχόληση του με τα κοινά του έχει δώσει την ευκαιρία να μετατρέψει σε έργο την αγάπη του για την Ηρακλειά, πράγμα που αν εκλεγεί θα έχει την ευκαιρία να πράξει σε μεγαλύτερο εύρος, καθώς έχει σχέδιο και όραμα για τον τόπο του.

Εμείς, τον έχουμε γνωρίσει ως διοργανωτή του αγώνα ''Τρέχω / Ανακαλύπτω την Ηρακλειά'' που αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού και ένα από τα μεγαλύτερα στις Κυκλάδες.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Γεώργιος του Ιωάννη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα  το 1978  με καταγωγή από το Ρέθυμνο, είμαι παντρεμένος με τη ΓΑΒΑΛΑ Φλώρα του Χαράλαμπου από την Ηρακλειά και έχουμε δύο κόρες 6 και 9 ετών.

Είμαι απόφοιτος της Σχολής Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος, φέρω το βαθμό του Ανθυπασπιστή και Υπηρετώ στο Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού ΕΔ & ΣΑ του ΓΕΕΘΑ (ΑΣΑΕΔ).

Είμαι Πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αθήναις Ηρακλειατών και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων (ΟΣΥΜΙΚ),  με μεγάλη πολιτιστική δράση τόσο στην Αθήνα, όσο  στην Ηρακλειά και σε αρκετά Κυκλαδονήσια.

Έχω παρακολουθήσει στο  Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών τα προγράμματα:

Το 2023  «Τοπική Αυτοδιοίκηση-Ζητήματα Διοίκησης και Οικονομίας».

Το 2022 «Διοίκηση Αθλητισμού με Έμφαση στην Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία».

Το 2021  «Security Management(CBRNE)- Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας».

Ήμουν ξανά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2014 στον Δήμο Αμαρίου Ρεθύμνης, με διετή τότε θητεία ως αντιπρόεδρος στην Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Αμαρίου.

Είχα την τιμή να διατελέσω Βοηθός Διαιτητής Ποδοσφαίρου Super League κατηγορίας Ελλάδος το 2012-2017 μέσα στην εικοσαετή παρουσία μου ως διαιτητής όλων των κατηγοριών. 

Η αγάπη μου για την όμορφη και ήρεμη Ηρακλειά και για τις Μικρές Κυκλάδες, με οδήγησε να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλειάς στις Δημοτικές Εκλογές των Οκτώβριο του 2023, με σκοπό να προσφέρω τις εμπειρίες μου και τις γνώσεις μου για το καλύτερο του νησιού μας αλλά και του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.   

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares