Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 12:32

Τρίτος χρόνος λειτουργίας της Σχολής Ολυμπιακού Σαντορίνης με άρθρο Κωνσταντόπουλου και επετειακό βίντεο

Ο ''Σχολάρχης'' όπως ονομάζεται ο τίτλος που κατέχει ο Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος στο δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να προΐσταται της μοναδικής επίσημης σχολής του Ολυμπιακού στις Κυκλάδες, που δεν είναι άλλη από αυτή της Σαντορίνης. 

Δεν γνωρίζουμε αν το καλοκαίρι του 2022, όπου οι άνθρωποι του ΑΟ Πύργου και της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσαν τα χέρια για αυτή τη νέα συνεργασία είχαν στο μυαλό τους το τι θα επακολουθούσε, όμως αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης έχει γιγαντωθεί και μάλιστα χωρίς να παρεκκλίνει από το πλάνο των Κεντρικών Σχολών.

Ο Επικεφαλής της Σχολής, Αλέξανδρος Κωνσταντόπουλος και οι διπλωματούχοι προπονητές της ακαδημίας, είναι ανάμεσα σε εκείνους που δεν χάνουν κανένα ενημερωτικό σεμινάριο της ΠΑΕ, παραμένοντας πάντα ενήμεροι για τις καινοτομίες του δικτύου.

Μάλιστα, σήμερα η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαντορίνης με αφορμή τον τρίτο χρόνο λειτουργίας της δημοσίευσε ένα συλλεκτικό βίντεο της πορείας από την επίσημη αναγνώριση της μέχρι σήμερα, συνοδευόμενη από ένα άρθρο του Επικεφαλής του εγχειρήματος, Αλέξανδρου Κωνσταντόπουλου.

Ο ''Αρχιπροπονητής'' της ακαδημίας, κάνοντας μία αναφορά στους στόχους και την προσπάθεια που γίνεται αποκαλύπτει ότι πλέον στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων θα συμμετάσχει ομάδα Κ12, ενώ προαναγγέλλει και την κατασκευή του γηπέδου, όπου μαθαίνουμε ότι οι διαδικασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

KONSTANTOPOULOS

Αναλυτικά, το κείμενο και το βίντεο στο τέλος της δημοσίευσης: 

Σήμερα, ο αθλητισμός είναι απαραίτητος για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών. Η ενασχόληση με διάφορα αθλήματα τους βοηθά να διδαχθούν δεξιότητες ζωής όπως η ομαδική εργασία, η ηγεσία, η υπευθυνότητα,
η υπομονή και η αυτοπεποίθηση και τους προετοιμάζει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής. Αυτό είναι ένα κομμάτι που δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Δεν χρειάζεται ταλέντο για να είσαι συνεπής, να εργάζεσαι με πρόγραμμα, να προσπαθείς, να δουλεύεις το σώμα σου, να είσαι προετοιμασμένος, να είσαι ενεργός, να έχεις σωστή νοοτροπία, να έχεις πάθος και να δίνεις το κάτι παραπάνω…

Δεν ξεχνάμε ότι πέραν της προπόνησης, χτίζουμε και προσωπικότητες!
Μαθαίνουμε να σεβόμαστε τους κανονισμούς τους συμπαίκτες μας και τους αντίπαλους και κυρίως μαθαίνουμε να διασκεδάζουμε...

Οι σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού αποτελούν το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας από 5 έως και 15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό!

Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που αποτελεί το προπονητικό team με πολύ όρεξη για εξειδικευμένη προπόνηση ανάλογα το ηλικιακό γκρούπ που το μεγαλύτερο τους προτέρημα είναι πέρα των γνώσεων η μεγάλη αγάπη για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και τα παιδιά..

Η τεχνογνωσία που μας παρέχει το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού είναι τεράστια και φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπάνω βάζοντας στην "εξίσωση” αθλητικό ψυχολόγο
αθλητικό διαιτολόγο αλλά και εργοφυσιολόγο παροχές που μας προσφέρει ο Ολυμπιακός και το δίκτυο σχολών απλόχερα.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου Ολυμπιακού κύριο Νάνο Βασίλη για την τεράστια βοήθεια του και την συνεχή υποστήριξη του σε ότι χρειαστούμε..

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στον ηγέτη και πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Μαρινάκη Ευάγγελο που είναι συνεχώς δίπλα μας και έχει συμβάλει τα μέγιστα σε ότι αφορά το δίκτυο σχολών δίνοντας απλόχερα τις ιδανικές συνθήκες εργασίας σε όλους εμάς.

Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που μπορούμε να υποστηρίξουμε σε βάθος χρόνου και όχι "πυροτεχνήματα" με ημερομηνία λήξης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι φέτος θα κατεβάσουμε το πρώτο αγωνιστικό μας τμήμα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ στην ηλικιακή κατηγορία Κ12 και είμαστε πολύ περήφανοι γιατί το καταφέρνουμε 1 χρόνο νωρίτερα από τον προγραμματισμό μας.

 

 

• 3ος χρόνος λειτουργίας • 98 παιδιά στο δυναμικό μας • Διπλωματούχοι προπονητές • Σύντομα νέο γήπεδο ?Σήμερα, ο αθλητισμός είναι απαραίτητος για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών. ⚽Η ενασχόληση με διάφορα αθλήματα τους βοηθά να διδαχθούν δεξιότητες ζωής όπως ➡η ομαδική εργασία, η ηγεσία, η υπευθυνότητα, ➡η υπομονή και η αυτοπεποίθηση και τους προετοιμάζει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής. ??Αυτό είναι ένα κομμάτι που δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. ?Δεν χρειάζεται ταλέντο για να είσαι συνεπής, να εργάζεσαι με πρόγραμμα, να προσπαθείς, να δουλεύεις το σώμα σου, να είσαι προετοιμασμένος, να είσαι ενεργός, να έχεις σωστή νοοτροπία, να έχεις πάθος και να δίνεις το κάτι παραπάνω… ?Δεν ξεχνάμε ότι πέραν της προπόνησης, χτίζουμε και προσωπικότητες! Μαθαίνουμε να σεβόμαστε τους κανονισμούς τους συμπαίκτες μας και τους αντίπαλους και κυρίως μαθαίνουμε να διασκεδάζουμε... ?⚽Οι σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού αποτελούν το πρώτο βήμα ένταξης στο μαζικό και αναπτυξιακό αθλητισμό, όπου παιδιά ηλικίας από 5 έως και 15 ετών έρχονται σε πρώτη επαφή με το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό. ?Βασική μας επιδίωξη είναι να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε όλους τους μικρούς μας φίλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό! ➡Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που αποτελεί το προπονητικό team με πολύ όρεξη για εξειδικευμένη προπόνηση ανάλογα το ηλικιακό γκρούπ που το μεγαλύτερο τους προτέρημα είναι πέρα των γνώσεων η μεγάλη αγάπη για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και τα παιδιά.. ?Η τεχνογνωσία που μας παρέχει το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού είναι τεράστια και φέτος θα το πάμε ένα βήμα παραπάνω βάζοντας στην "εξίσωση” αθλητικό ψυχολόγο αθλητικό διαιτολόγο αλλά και εργοφυσιολόγο παροχές που μας προσφέρει ο Ολυμπιακός και το δίκτυο σχολών απλόχερα. ?⚽Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου Ολυμπιακού κύριο Νάνο Βασίλη για την τεράστια βοήθεια του και την συνεχή υποστήριξη του σε ότι χρειαστούμε.. ?❤Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στον ηγέτη και πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Μαρινάκη Ευάγγελο που είναι συνεχώς δίπλα μας και έχει συμβάλει τα μέγιστα σε ότι αφορά το δίκτυο σχολών δίνοντας απλόχερα τις ιδανικές συνθήκες εργασίας σε όλους εμάς. ?Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που μπορούμε να υποστηρίξουμε σε βάθος χρόνου και όχι "πυροτεχνήματα" με ημερομηνία λήξης. ??⚽Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι φέτος θα κατεβάσουμε το πρώτο αγωνιστικό μας τμήμα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ στην ηλικιακή κατηγορία Κ12 και είμαστε πολύ περήφανοι γιατί το καταφέρνουμε 1 χρόνο νωρίτερα από τον προγραμματισμό μας..

Δημοσιεύτηκε από Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Σαντορίνη στις Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares