Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 11:09

Λάμπρος Θαναηλάκης: «Οι Κυκλάδες δεν είναι μόνο τουρισμός, υπάρχει και ο αθλητισμός» Κύριο

Ο Λάμπρος Θαναηλάκης γνωστός στο Αθηναϊκό κοινό αλλά πλέον και στο Κυκλαδίτικο μετά την ανανέωση του με τη Θύελλα Καμαριού επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας και δήλωσε τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση και τους συμπαίκτες του , τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του αλλά και τα μεγάλα θέματα που ταλαιπωρούν το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου επιθετικού :

"Αρχικα θα ηθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Θύελλας Καμαριου που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα για τριτη συνεχόμενη σεζόν . Ειδικά τον κύριο Βαγγέλη Φουστερη , τον κύριο Κώστα Ρούσσο , αλλά και τους συμπαίκτες μου που μου δείχνουν κάθε χρονιά πόσο με θέλουν στην ομάδα !

Ο στόχος μας είναι να δείχνουμε ποσο καλή ομάδα είμαστε , πόσο ανταγωνιστικοί , πόσο ωραίο ποδόσφαιρο προσπαθούμε να παίξουμε και πόσο υγιές σωματείο έχουμε και κυρίως που αξίζει να βρίσκεται αυτή η ομάδα . Φέτος εχω θέσει σαν προσωπικό μου στόχο να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα . Την περασμένη σεζόν όπως γνωρίζετε κάναμε νταμπλ στις κυκλαδες και μάλιστα με μόνο μια ήττα στο πρωτάθλημα και νικώντας στον ημιτελικό κυπέλλου ομάδα Γ εθνικής . Προσωπικά δεν βοήθησα την ομάδα όσο θα ήθελα λόγω προσωπικών προβλημάτων και τραυματισμών , οπότε οι συμπαίκτες μου , ο προπονητης μου και η διοίκηση αξίζουν όλα τα εύσημα . Να τους πω συγχαρητήρια ξανά από εδώ ! Οπότε ο στόχος μου φέτος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ , να της δώσω τα πάντα και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλοι . Τους το χρωστάω !
Η αλήθεια είναι πως το επίπεδο στις κυκλαδες δεν είναι υψηλό παρότι υπάρχουν ομάδες με ιστορία , ποδοσφαιριστές με καλά βιογραφικά που επιλέγουν να έρθουν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων και κυρίως διοικήσεις που αποτελούνται από ανθρώπους σοβαρούς , που αγαπάνε το άθλημα και το σημαντικότερο , τηρούν τον λόγο τους . Όντως πολλές ομάδες , όπως και η δίκη μας την περασμένη σεζόν , διάλεγουν να μην αγωνιστούν για την άνοδο αλλά σας διαβεβαιώνω πως δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλουν !
Εφόσον μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω δημόσια μέσω αυτών των δηλώσεων , θα ήθελα να πω μερικά πράγματα ως το προσωπικό μου σχόλιο . Όλοι γνωρίζουμε πως στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο σε όλες τις κατηγορίες είναι έτη φωτός πίσω . Τα έχω πει και παλαιότερα σε συνέντευξη πάλι μαζί σας . Όσον αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα , δεν θέλω να αναφερθώ στο αθηναϊκό πρωτάθλημα γιατί όλοι βλέπουμε τι γίνεται . Κάθε χρόνο κάτι γίνεται . Οι λάθος άνθρωποι στον χώρο , εκμετάλλευση , αδικία και άθλιες εγκαταστάσεις και υποδομές . Έχουμε φτάσει σε σημείο τα παιδιά να μην μπορούν να ονειρευτούν μια πορεία στο ποδόσφαιρο . Όσον αφορά τις κυκλαδες είναι πραγματικά κρίμα να μην ανεβαίνουν επίπεδο σταδιακά με τον χρόνο . Βλέπω διοικήσεις που θα ζηλευαμε στην Αθήνα . Είναι πολύ δαπανηρό πρωτάθλημα και όμως υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τους και κάνουν τα πάντα . Πέρυσι εμείς διαλέξαμε να μην αγωνιστούμε για την άνοδο , όχι επειδή δεν θέλαμε , αλλά επειδή δεν υπάρχουν οι υποδομές και οι εγκαταστάσεις . Καμία βοήθεια . Δεν υπάρχει γήπεδο . Προσπαθούν οι άνθρωποι της διοίκησης χρόνια , ειδικά ο κυριος Φουστέρης , να φτιάξουν ένα γήπεδο ώστε να μπορούμε να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα . Και αν δείτε την ιστορία της ομάδας , θα καταλάβετε πως είναι εφικτό . Γενικά ο αθλητισμός είναι πολύ πίσω στις κυκλαδες . Θα μιλήσω για την Σαντορίνη μόνο . Δεν νοείται να μην υπάρχει καν στίβος ώστε να αθληθεί ο κόσμος και κυρίως τα παιδάκια ή γήπεδο ποδοσφαίρου όπου να μην φοβάσαι να τρέξεις μην τραυματιστείς . Δεν ενδιαφέρεται κανεις ενώ υπάρχουν άνθρωποι και ομάδες που είναι άξιοι και με την αγάπη και την τρελα τους για το οποιοδήποτε άθλημα , δεν θα τους εμποδίσει τίποτα ώστε να ανέβουν ψηλά . Θα έπρεπε να υπάρχουν έστω τα βασικά και κυρίως για τα παιδάκια . Αν δεν υπάρχει μέρος να αθληθούν τι θα κάνουν ; Μετά αναρωτιόμαστε γιατί παίρνουν τον στραβό τον δρόμο. Ελπίζω κάποια στιγμή να αλλάξουν τα πράγματα στις κυκλαδες δεν είναι μόνο ο τουρισμός . Υπάρχουν και οι μόνιμοι κάτοικοι … Γενικά ελπίζω να αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ελλάδα και στον αθλητισμό το συντομότερο .ά πράγματα στην Ελλάδα και στον αθλητισμό το συντομότερο για το καλό όλου του κόσμου .

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares