Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024 11:11

Φιλικό στη μνήμη του Δημήτρη Κεραμιώτη στις 4 Αυγούστου στη Νάξο Κύριο

Δέκα χρόνια πέρασαν. Τόσο γρήγορα. Κανείς όμως δεν τον ξέχασε. Και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός “χάνεσαι όταν σε ξεχνούν”. Και ο Δημήτρης Κεραμιώτης παραμένει ανάμεσά μας. Οι βετεράνοι συμπαίκτες του θα τιμήσουν τη μνήμη του στην φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Κωμιακής στις 4 Αυγούστου στις 18:00. Απέναντί τους – στο γήπεδο που φέρει το όνομα του Κεραμιώτη – οι βετεράνοι του Πανναξιακού. Σε μία γιορτή για τα δέκα χρόνια απουσίας του χαμογελαστού Δημήτρη…

Τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου (28/09) το 2014 και οι κάτοικοι της Νάξου χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους… Tο άκουσμα της είδησης για τον θάνατο του 51χρονου Δημήτρη Κεραμιώτη προκάλεσε δάκρυα, θλίψη, θυμό….

Οι περισσότεροι τον γνώριζαν μέσω της επαγγελματικής του ενασχόλησης, καβοδέτης στο λιμάνι πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη. Κάποιοι άλλοι -όπως και η οικογένεια του naxospress – όμως τον γνώριζαν μέσα από την αθλητική του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Που ήταν και η μεγάλη του αγάπη. Πρώην παίκτης της ΑΕΚ και έχοντας φορέσει τη φανέλα Κορωνίδας (προέρχονταν από την Κωμιακή), του Αγερσανιού και του Πανναξιακού έγραψε τη δική του μοναδική ιστορία στα αθλητικά δρώμενα της Νάξου.

Mάλιστα όταν αποσύρθηκε, ήταν ο άνθρωπος που πάλεψε πάρα πολύ ώστε η Νάξος να αποκτήσει ομάδα Παλαιμάχων. Eδινε πάντα το παρών. Είτε ως αρχηγός, είτε ως ο …τελευταίος αυτής της όμορφης παρέας.

Η τελευταία του παράσταση ήταν στον αγώνα προς τιμή του πρόωρα χαμένου Νίκου Βλησίδη με τους παλαίμαχους του Πανναξιακού να αντιμετωπίζουν τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού. Και είχε γνωρίσει την αποθέωση…. Όμως, η καρδιά του λίγο αργότερα τον πρόδωσε και τον οδήγησε στην γειτονιά των Αγγέλων.

keramiotis1 864x1536

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares