Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 11:12

Μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης ο Φαρμάκης | Μεγάλη χαρά για μένα η επιστροφή

Μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης δηλώνει πλέον ο έμπειρος γκολκίπερ Στέργιος Φαρμάκης, ο οποίος υπέγραψε στο δελτίο της νέας του ομάδας που θα είναι η Θύελλα Καμαρίου.

Μετά την ΑΕ Μυκόνου, όπου αγωνίστηκε πέρυσι, ο Στέργιος Φαρμάκης επιστρέφει στο νησί μετά τη σεζόν 2021-2022, όπου ήταν βασικό στέλεχος της ΠΑΕ ΑΣ Σαντορίνης 2020.

«Επιστρέφω στο νησί της Σαντορίνης μόνιμα πλέον για επαγγελματικούς λόγους» είπε στις πρώτες του δηλώσεις στο sportcyclades ο έμπειρος πορτιέρο, ο οποίος δεν κρύβει την  ικανοποίηση του για τη νέα αυτή σελίδα στη ζωή του και την καριέρα του:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να συνεργάζομαι και πάλι με τον κ. Βαγγέλη Φουστερη αλλά και πρώην συμπαίκτες που είχα στην ΠΑΕ Σαντορίνης. Επίσης, είναι χαρά μου που θα συνεργαστώ ξανά με τον Νταντή, τον Τάσο και τον Βάιο». 

Όσο αφορά τους στόχους, ο Στέριος Φαρμάκης, είπε: «Η Θύελλα είναι ομάδα δομημένη για διακρίσεις. Θεωρώ ότι δεν θα αργήσει να έρθει η επιστροφή στα Εθνικά Πρωταθλήματα, φυσικά όποτε το ξανάαποφασίσει ο κ. Φουστέρης. Τα λέμε στο γήπεδο...»

Ο έμπειρος τερματοφύλακας γεννημένος το 1994, έχει ύψος 1.93, εκτός της ΑΕ Μυκόνου που ήταν η τελευταία του ομάδα και στο παρελθόν στην ΠΑΕ Σαντορίνης έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη, της Καλλιθέας, του Παναργειακού, του Αγροτικού Αστέρα, του Ηρακλή Λάρισας και του Βόλου.

Η ανακοίνωση: 

Το ΔΣ της Θύελλας Καμαριου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Στέργιο Φαρμάκη ένας τερματοφύλακας με μεγάλη εμπειρία που θα βοηθήσει πολυ την ομάδα μας …
Στέργιο ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία !!!

Ανακοινώθηκε από την Σαντορίνη ο ''πορτιέρο'' Στέργιος Φαρμάκης

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares