Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 10:57

Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στην Τούμπα

Μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Τετάρτης (24/07), με τις ελληνικές ομάδες να ξεκινούν την πορεία τους στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα (20:30) για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ίντερ Κλουμπ ντε Εσκάλδες (21:00), με το παιχνίδι της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη να παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε στοιχηματικό επίπεδο.

Με στόχο να φτάσει μέχρι τη φάση των ομίλων, ξεκινά ο ΠΑΟΚ το ταξίδι του στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. Κατέκτησε δίκαια πέρσι το πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εκπληκτικό φίνις στη σεζόν και τώρα έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου διατηρήθηκε στον πάγκο, ενώ κάτοικος Τούμπας παρέμεινε και ο Κεντζιόρα που αποκτήθηκε ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου. Με τον ίδιο τρόπο ήρθε ο Καμαρά (ΜΕ) από τον Ολυμπιακό και ο Θυμιάνης (ΜΕ) από τον Πανσερραϊκό, ενώ δαπανήθηκαν 400.000 ευρώ για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη από τον Αστέρα Τρίπολης ο Τσιφτσής (ΤΕ).

"Μπορώ να πω ότι η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα το αντίθετο, είναι ένα όνειρο και για μένα. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να μην σκεφτόμαστε τα πράγματα που θα έρθουν στην συνέχεια. Η διαχείριση των ποδοσφαιριστών ήταν το μεγάλο όπλο μας στη διάρκεια της περσινής σεζόν", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Λουτσέσκου.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, έχει αγωνιστεί ήδη σε έναν προκριματικό γύρο, εκεί όπου απέκλεισε την Εγκνάτια. Επικράτησε με 1-0 στο πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της με γκολ του Χρέλια στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και ηττήθηκε με 2-1 στην κανονική διάρκεια στην Αλβανία. Στα πέναλτι κρίθηκαν όλα, ευστόχησαν και οι τέσσερις εκτελεστές της, για τους Αλβανούς αστόχησαν οι Άλεκσι (1η) και Λούσκτζα (3η).

Κατέκτησε πέρσι τον τίτλο στη Βοσνία, πραγματοποιώντας σπουδαία πορεία υποχρέωσε τη Ζρίνσκι Μόσταρ να πέσει από την κορυφή του πρωταθλήματος μετά από δύο χρόνια, κατακτώντας τον 3ο τίτλο στην ιστορία της. Η φετινή, αποτελεί την 3η συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, το 2021 κατέγραψε την τελευταία γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τον 1ο προκριματικό γύρο και την Κλουζ (συνολικό σκορ 4-3). Σε συνολικά έξι αναμετρήσεις στην εν λόγω διοργάνωση έχει απολογισμό 3-0-3 (9-13).

Σε στοιχηματικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ είναι σωστά το φαβορί, αν παρουσιαστεί σοβαρός, τότε έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση. Περιμένουμε μία εμφατική επικράτηση σήμερα στην Τούμπα και βλέπουμε πολλά τέρματα στον αγώνα. Επιλογή μας αποτελεί το Over 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.00.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: Με το φαβορί και τα γκολ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares