Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 10:38

Αντώνης Βιδάλης: Η επιστροφή στην κανονικότητα να μας κάνει πιο σοφούς, πιο υπομονετικούς απέναντι στη ζωή

Τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση την περυσινή σεζόν, μπορεί να μας είχε… συνηθίσει αυτή την περίοδο να δίνει τις μάχες του στα πανελλήνια πρωταθλήματα, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού και το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό έφερε τα πάνω κάτω σε όλα τα ομαδικά αθλήματα ανά τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα.

Οι προπονήσεις στον Περιστεριώνα Τήνου, που διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που προβλέπονται από την ΓΓΑ και τηρούνται απαρέγκλιτα για την αποφυγή διάδοσης του covid_19, ξεκίνησαν και πάλι με τον Αντώνη Βιδάλη να καταστρώνει τα πλάνα του για τη συνέχεια, με την ομάδα να θέλει να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στην επανεκκίνηση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Το “SportCyclades” σε μία σειρά από μίνι συνεντεύξεις συνομίλησε με τους προπονητές των σωματείων των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής που δήλωσαν συμμετοχή και μετά τον Παναγιώτη Αθανασιάδη του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” η σκυτάλη περνάει από τη Νάξο στο νησί της Μεγαλόχαρης και δη στον προπονητή του παιδικού και του εφηβικού του Περιστεριώνα, τον Αντώνη Βιδάλη.

vidalis peristerionas 2

Ας διαβάσουμε τις απαντήσεις που έδωσε στο σάιτ μας και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά, ο Αντώνης Βιδάλης, με τον οποίο η ομάδα της Τήνου στον πάγκο της τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τους τίτλους σε παιδικό κι εφηβικό, ενώ την περυσινή αγωνιστική σεζόν έμεινε στην… απ’ έξω από τα φάιναλ φορ, αφού όπως έχει δηλώσει και δηλώνει κατ’ εξακολούθηση και ο ίδιος στο παρελθόν: «…αν βγουν καλές φουρνιές χρειάζεται να διακριθείς».

Οι δύο κοινές ερωτήσεις που έχουν τεθεί στους προπονητές των σωματείων και των τμημάτων αυτών που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι εξής:

1) Πως αισθάνεσθε που επιτέλους θα μπείτε ξανά στην ενεργό δράση;
2) Με ποιον τρόπο θα προστατέψετε τα παιδιά από την αποφυγή κάποιου τραυματισμού λόγω της μακράς αγωνιστικής και προπονητικής απραξίας;

«Πραγματικά είναι μεγάλη η χαρά μας με την επιστροφή μας στο μπάσκετ με την επιστροφή στην δεύτερη οικογένειά μας, με το αντάμωμα των παιδιών την προσμονή για αγώνες, αλλά και με εμπειρία από την νέα πραγματικότητα που σίγουρα θέλω να πιστεύω θα μας κάνει πιο σοφούς, πιο υπομονετικούς απέναντι στην ζωή!».

«Για εμάς είναι πρωταρχικός και μοναδικός βασικός στόχος να μην υπάρξει τραυματισμός! Για αυτό δουλεύουμε στα βασικά με στόχο την ενθύμηση των νευρομυϊκών μηχανισμών του ανθρώπινου σώματος των μπασκετικών κινήσεων, όπως είναι η ντρίμπλας, η πάσας, το σουτ ατομικής επίθεσης. Αν όλα πάνε καλά όσον αφορά τον κορωνοϊό θα προχωρήσουμε σε επαναπροσδιορισμό των στόχων μας μετά τις τρεις εβδομάδες! Ας ελπίσουμε όσες ομάδες συνεχίζουν στο πρωτάθλημα να φτάσουν ως το τέλος. Ευχαριστούμε το σάιτ σας που μας δίνει το βήμα για να μιλήσουμε για το μπάσκετ στις Κυκλάδες και ευχόμαστε σ' όλες τις ομάδες καλή συνέχεια και καλή δύναμη να φτάσουμε μέχρι τέλους».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares