Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 08:36

Οι ευχές των συλλόγων στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ευχές για καλή επιτυχία ευχήθηκαν μέσω ανακοινώσεων σύλλογοι από τις Κυκλάδες.

Πανθηραϊκός ΑΟ

Στη μάχη ρίχνονται από αύριο οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων που συμμετέχουν στον 13ο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διεξάγεται στη Ρόδο.
Ο Πανθηραϊκός θα εκπροσωπηθεί στο τουρνουά από τέσσερις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Γιάννη Παπαβασιλείου και Άγγελο Σέχου (Κ16) καθώς και τους Σπύρο Καρτίμπελη και Αλέξη Μουχάντρι (Κ14).
Η οικογένεια του Πανθηραϊκού εκφράζει τις ευχές της για καλή επιτυχία στις μικτές ομάδες της Ένωσης μας, οι οποίες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να μας κάνουν υπερήφανους για μια ακόμη φορά.

ΠΑΣ Νάξου:

Οι Μικτές μας ομάδες Κ14 και Κ16 ξεκινούν από αύριο Δευτέρα 27 Μαρτίου τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Ευχόμαστε, στους αθλητές, τον προπονητής Βαγγέλη Γατσέλο και όλους όσους απαρτίζουν την αποστολή στη Ρόδο καλή επιτυχία.
Καλή επιτυχία και στους δικούς μας αθλητές, Μαυρίδη Γεώργιου, Βαλλέτα Αντώνη, Ξενάκη Ιωάννη, Ορφανό Ανδρέα, Ρότσι Ρενάτο, Καρούση Νικόλαο, Χωριανόπουλο Δημήτρη και Μάρκου Κέβιν, που έχουν κληθεί από τον ενωσιακό προπονητή, Βαγγέλη Γατσέλο για να συμμετάσχουν στους αγώνες των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων.

Παμμηλιακός

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού ευχόμαστε καλή επιτυχία στις Μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων που ξεκινούν αύριο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Καλή επιτυχία και στους δικούς μας αθλητές, Κούτη Αλέξανδρο και Κουλακιώτη Γεώργιο που θα εκπροσωπήσουν τον Παμμηλιακό στην ομάδα Κ14.

Οι ομάδες μας θα έχουν την θετική μας ενέργεια στην προσπάθεια που θα κάνουν.

Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Σαντορίνης

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού ευχόμαστε καλή επιτυχία στις Μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 που ξεκινούν σήμερα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Ακαδημία Θύελλας Καμαρίου

Το ταξίδι των Μικτών μας ομάδων Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Κυκλάδων Κ14 & Κ16 ξεκίνησε και αύριο ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα, τα οποία ρίχνονται στη μάχη συμμετέχοντας στον 13ο όμιλο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διεξάγεται στη Ρόδο.
Η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τις θερμότερες ευχές της για καλή τύχη στις ομάδες μας και τον Ενωσιακό μας προπονητή Vaggelis Gatselos.
Σκοπός να παίξουμε όμορφα παιχνίδια, να απολαύσουν τα παιδιά την εμπειρία και να μας κάνουν για άλλη μία φορά υπερήφανους στις Κυκλάδες.

 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares