Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 18:05

Γιώργος Νομικός: Ευχαριστώ τους Νιώτες, είναι όλοι στην καρδιά μου

Ο ΑΣ Ίου αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιώργου Νομικού έναν ποδοσφαιρική, του οποίου η παρουσία στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντική.

Εξίσου σημαντική όμως ήταν και η παρουσία του στην ομάδα της Ίου, στην οποία πρόσφερε τις υπηρεσίες του τα τελευταία χρόνια πριν επιστρέψει στη γενέτειρα του τη Σαντορίνη για λογαριασμό του Καρτεράδου.

Οι διοικούντες φυσικά του ΑΣ Ίου δεν λησμονούν τα όσα έχει προσφέρει ο Νομικός kαι φρόντισαν να τον τιμήσουν στο περιθώριο του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων την προηγούμενη Κυριακή.

Τον Νομικό βράβευσαν από πλευρά διοίκησης ο πρόεδρος κ. Ρολλάς και ο γενικός αρχηγός, ενώ βράβευση έκαναν και οι fans της ομάδας.

122461563 10159076000249267 4056042422794111364 o

Ο ίδιος δέχθηκε αυτή τη βράβευση με ιδιαίτερη συγκίνηση, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Παίζω ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικό επίπεδο περίπου από τα 14 μου, συμμετεχοντας σε αρκετές ομάδες σε Κυκλαδες & Χανιά.Πλησιάζω τα 34 και δεν έχω καταφέρει ποτέ να κερδίσω ουτε ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο, έναν τίτλο ,έστω ένα μετάλλιο! Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία όταν κερδίζεις τίτλους αγάπης, σεβασμού & εκτίμησης όπως αυτόν...Γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γκολ, νίκες, ήττες, χαρές & λύπες, είναι και η δημιουργία όμορφων ανθρωπινων σχέσεων & δυνατών φιλιών που παραμενουν αναλλοίωτες στο χρόνο...Και αυτό είναι το σημαντικοτερο! Μεγάλη μου τιμή που φόρεσα τη μπλε φανέλα! Σας εκτιμώ & σας ευχαριστώ όλους θερμά για όλα, εκεί στην όμορφη Νιο το δεύτερο σπίτι μου, από διοίκηση φιλάθλους παλιούς μου συμπαίκτες μέχρι τους τρελούς και πιο φανατικούς που έχω γνωρίσει, HOOLS Gate 69!
Είμαι ένας από σας...
Εις το επανιδείν

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares