Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 18:57

Μίλησε η τύχη και η βαριά φανέλα

Ο Πανναξιακός Β’ νικώντας με 1-0 τους φιλόδοξους Παριανούς, απέδειξε ότι η μπλε φανέλα συνοδεύει πάντα την ομάδα της Νάξου, με οποιαδήποτε σύνθεση κατεβαίνει στο γήπεδο.

Με ένα μείγμα έμπειρων και νέων ποδοσφαιριστών, χωρίς να εντυπωσιάσει σκόραρε στη μοναδική του ευκαιρία στο ματς και παίζοντας αμυντικά κράτησε τη νίκη. Η ΑΕ Πάρου στο πρώτο εκτός έδρας επίσημο παιχνίδι της, έχασε αλλά, πήρε ένα σπουδαίο μάθημα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Παριανή ομάδα χτίζεται τώρα και είναι φυσικό να βιώσει και στραβοπατήματα.

Το γεγονός ότι στο τέλος έχασε σε 6 λεπτά τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, δεν αλλάζει τις γενικότερες εντυπώσεις που άφησε η ομάδα.

Ροή του Αγώνα
Με ελαφρά εδαφική υπεροχή της ΑΕ Πάρου κυλούσε το πρώτο μέρος και στο 11’ ο Εσάι δεν μπόρεσε από κοντά να εκμεταλλευτεί συρτή σέντρα του Παντελαίου, αφού ο Γιουρτζίδης άφησε έξυπνα την μπάλα να περάσει.
Στο 28’ γκολ 1-0. Ο Λυμπερτάς εκτέλεσε με πολλά φάλτσα ένα φάουλ και ο Νίκας έδιωξε ασταθώς με αποτέλεσμα ο Σέμε να σουτάρει από πλάγια και αφού η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 39’ ο Τσαϊλάκης έδιωξε δύσκολα το δυνατό συρτό σουτ του Αριανούτσου και στο 45’ ο Ραμπαβίλας βιάστηκε να σουτάρει και δεν εκμεταλλεύτηκε την υπεραριθμία της ομάδας του στη φάση.

Β’ Μέρος

Στο 56’ ο Αριανούτσος σούταρε εξαιρετικά λίγο άουτ και στα τελευταία λεπτά βγήκαν για τους φιλοξενούμενους μαζεμένες οι ευκαιρίες που τους έλειπαν. Στο 86’ ο Αρκουλής έκοψε συρτά τη μπάλα, παράλληλα με το τέρμα, ο Γιουρτζίδης πρώτα σε κενό τέρμα δεν βρήκε τη μπάλα και ο Αριανούτσος που την συνάντησε αστόχησε από τα τρία μέτρα. Στο 90’ κεφαλιά εξ’ επαφής του Γιουρτζίδη έσωσε ενστικτωδώς ο Τσαϊλάκης και στο 92’ τρομερή επέμβαση του Ναξιώτη τερματοφύλακα σε κεφαλιά του Γιαννούλη, ενώ στη συνέχεια της φάσης, ο Γιουρτζίδης σούταρε άουτ.
Διαιτήτευσε ο Φαν Άκεν με βοηθούς τους Ζαράνη και Ρούσσο Γ.

ΣΥΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Β’ (ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ) : ΤΣΑЇΛΑΚΗΣ, ΚΑΡΕΛΕΜΟΓΛΟΥ, ΤΖΑΙ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΦΑΚΙΝΟΣ, ΚΑΛΑΒΡΟΣ (76’ ΔΕΩΝΑΣ), ΣΕΡΜΑΔΙ, ΣΕΜΕ, ΒΑΛΛΕΤΑΣ, ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ, ΒΟΥΔΙΑΣ (92’ ΣΟΡΩΚΟΣ)
ΑΕ ΠΑΡΟΥ (ΣΜΥΡΝΗΣ): ΝΙΚΑΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ (46’ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ), ΜΠΕΤΣΑ (80’ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΑΜΠΑΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΕΣΑΙ (70’ ΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ (57’ ΚΡΗΤΙΚΟΣ), ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ, ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ, ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ (57’ ΒΙΤΖΗΛΕΟΣ)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares