Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 10:19

Το ευχαριστώ της ΕΠΣ Κυκλάδων για το τουρνουά Κ10 της Σύρου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε όσους συνέβαλλαν για να βγει εις πέρας το επιτυχημένο τουρνουά Κ10 που έκλεισε την αγωνιστική χρονιά εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά: 

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα Σωματεία-μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων, μετά τη λήξη του HELLO FOOTBALL FRIEND 2023 – FAIR PLAY ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-10 «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΛΟΥΤΖΗΣ», εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας  σε όλους τους συντελεστές  της επιτυχημένης εκδήλωσης. Συγκεκριμένα:

                   Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαιτέρως στον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τo τμήμα Πολιτισμού και Αθλητισμού για την μεγάλη χορηγία κάλυψης της διαμονής των συμμετεχόντων νεαρών αθλητών από επτά (7) νησιά.

                   Τον Δήμο Σύρο-Ερμούπολης και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου κ. Γιάννη Βρούτση για την χορηγία γευμάτων των παιδιών και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής για τη διάθεση της κεντρικής Πλατείας Μιαούλη.

                   Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει συνδιοργανώνοντας μαζί μας το 7Ο GRASSROOTS καθώς και τον κ. Τάκη Φύσσα Αθλητικό Διευθυντή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, τον κ. Γιάννη Βονόρτα Εκπαιδευτή προπονητών Ποδοσφαίρου HFF και τον κ. Γιώργο Βασάλο Εκπαιδευτή Προπονητών Ποδοσφαίρου Futsal / Εκπαιδευτή Αναπτυξιακών Προγραμμάτων HFF, για την καθοριστική συμβολή τους στην άρτια εκπαίδευση των παιδιών.

                   Τα σωματεία ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, Σ.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, ΑΟ ΠΑΡΟΥ, ΑΣ ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ, ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002, ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ & ΝΕΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ, τους προπονητές τους, τους συνοδούς και κυρίως τους γονείς των νεαρών αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν ο καθένας με το ρόλο του στο να πραγματοποιηθεί  μια γιορτή του ποδοσφαίρου.     

                   Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς του αείμνηστου Κωνσταντίνου Φελουτζή για την  παρουσία τους στο Τουρνουά και τις όμορφες συμβουλές που έδωσαν στα παιδιά.

                   Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στους αφανείς ήρωες της Ένωσης (Σύνδεσμο Προπονητών  Κυκλάδων, Επιτροπή Διαιτησίας, υπαλληλικό προσωπικό, Επιτροπή Γηπέδου, Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων και εθελοντές) των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Τουρνουά, καθώς και τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση για ακόμα μία φορά.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares