Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 00:56

ΕΠΣ Κυκλάδων: Συγχαρητήρια στους διαιτητές που αξιολογήθηκαν στις επαγγελματικές κατηγορίες

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την συμμετοχή των διαιτητών που ανήκουν στη δύναμη της στους πίνακες των επαγγελματικών κατηγοριών εξέδωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ, η Επιτροπή Διαιτησίας και τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους Διαιτητές κ.κ. Στέφανο Κουμπαράκη και Γιάννη Ανδρικόπουλο για την παραμονή τους στους Πίνακες Διαιτησίας των Εθνικών Πρωταθλημάτων της SUPERLEAGUE και SUPERLEAGUE 2 αντίστοιχα, καθώς και στον Βοηθό Διαιτητή κ. Ισίδωρο Αρμακόλα για την άνοδο του από τους Πίνακες της SUPERLEAGUE 2 στην SUPERLEAGUE.

Επίσης, συγχαίρουμε τον Βοηθό Διαιτητή κ. Αντώνη Μουτάφη για την παραμονή του στους Πίνακες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και τον κ. Αντώνη Καλόγερα για την παραμονή του ως Διαιτητής στο Beach Soccer.

Τέλος, συγχαίρουμε τον Παρατηρητή Διαιτησίας κ. Αναστάσιο Αρμακόλα για την παραμονή του στους Πίνακες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Είμαστε περήφανοι για μια ακόμα φορά για την άνοδο της Διαιτησίας του Νομού μας και ευχόμαστε καλή σεζόν τόσο στους αξιολογημένους όσο και στους υπόλοιπους διαιτητές-μέλη μας.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares