Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 11:55

Στοίχημα: “Ερωτηματικά” και γκολ στο ΟΑΚΑ

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη (25/07), με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη “σκυτάλη” από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, υποδεχόμενος στο ΟΑΚΑ την Μπότεφ Πλόβντιβ (21:00), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες οι “πράσινοι”, πάμε να δούμε τι προκύπτει στα προγνωστικά.

Πρώτο επίσημο ματς για τον Παναθηναϊκό στη σεζόν, στόχος του αρχικά είναι να φτάσει μέχρι τους ομίλους, κατά προτίμηση της συγκεκριμένης και να μην “υποβιβαστεί” στο Κόνφερενς Λιγκ. Πέρσι, ξεκίνησε από το Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκε από την Μπράγκα, και τελικά αγωνίστηκε σε γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, κατέληξε τέταρτος πίσω από Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα.

Κατέκτησε το Κύπελλο στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, το πρωτάθλημα, το οποίο ήταν ο διακαής πόθος, χάθηκε, θα προσπαθήσει να το διεκδικήσει και φέτος, με τον Ντιέγο Αλόνσο στον πάγκο. Το ρόστερ θεωρητικά είναι ενισχυμένο, με προσθήκες όπως ο δεξιός μπακ Μπάλντοκ και ο χαφ Μαξίμοβιτς, που ήταν γνωστές από καιρό, και οι τελευταίες με αποκορύφωμα τον πρώην του ΠΑΟΚ, στόπερ Ίνγκασον, αλλά και τον Βραζιλιάνο Τετέ, για τον οποίο απομένουν μόνο τα τυπικά.

Στα φιλικά τα πήγε καλά, αλλά κανένα δεν ήταν υψηλού επιπέδου, στο πιο σημαντικό κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1. Κομβική η απουσία του φορ Ιωαννίδη, από εκεί και πέρα όλοι όσοι “έβγαλαν” την προετοιμασία είναι διαθέσιμοι. Σταθερά έξω ο “νέος” Μπάλντοκ και οι υπόλοιποι μακροχρόνιοι τραυματίες.

Η Μπότεφ Πλόβντιβ, από την πλευρά της, βρίσκεται σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, την Κυριακή (21/07) έδωσε το πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Μπότεφ Βράτσα. Παράλληλα, στο πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, πέταξε εκτός συνέχειας τη σλοβενική Μάριμπορ με νίκη εντός (2-1) και ισοπαλία εκτός (2-2).

Παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς πέρσι πήγε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά στον τελικό του Κυπέλλου και κέρδισε την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς με 3-2. Στο πρωτάθλημα, τερμάτισε σε θέση που δεν την έβγαζε καν στην Ευρώπη, έβδομη στην κανονική διάρκεια, τρίτη στα πλέι οφ για το Κόνφερενς Λιγκ.

Στα στοιχηματικά, ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πως θα εμφανιστεί. Αποτελεί το λογικο φαβορί, αλλά με τον άσσο να προσφέρεται αρκετά χαμηλά, θα επιλέξουμε να στραφούμε στις αγορές των γκολ.

Οι “πράσινοι” έχουν το πλεονέκτημα της έδρας, είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν τα γκολ και σκορ πρόκρισης, αν είναι δυνατόν. Η Μπότεφ επιθετικά είναι αρκετά επικίνδυνη και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα βρει. Θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.05.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στοίχημα: Ξεφεύγει το σκορ στην Τούμπα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares