Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013 13:58

Τρεις επιλογές από το Eurobasket

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ ψάχνει σήμερα κόντρα στην Ισπανία τη δική της απάντηση στην κριτική που δέχτηκε μετά την ήττα από τη Φινλανδία.

Οι διεθνείς παίκτες παρουσιάζονται πεισμωμένοι και έτοιμοι να σπάσουν μία μακρά παράδοση κόντρα στους Ίβηρες που θέλει την Ελλάδα να χάνει συνέχεια τα τελευταία χρόνια. Τα παιδιά του Τρινκιέρι με ανεβασμένη την ψυχολογία και αποφασισμένα να παίξουν σκληρή άμυνα αντιμετωπίζουν στις 18:45 την Ισπανία των απουσιών, η οποία ωστόσο παραμένει πάντα ένα πανίσχυρο σύνολο. Στα του ποδοσφαίρου το κουπόνι μας χαρακτηρίζεται «φτωχό» καθώς περιλαμβάνει λίγους αγώνες για τα πρωταθλήματα της Φινλανδίας, της Β’ Σουηδίας και της Βραζιλίας.

Αρχίζουμε με Eurobasket και τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στους Ισπανούς, όπου έχουμε επιλέξει το πρώτο Στοίχημα που είναι το under 141.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Η ήττα από την Φινλανδία 77-86 θεωρήθηκε δικαίως από τις μεγάλες εκπλήξεις της διοργάνωσης έως τώρα. Έχουν ακουστεί φήμες ότι υπάρχει πρόβλημα στο αποδυτήρια και κατηγορείται από την κοινή γνώμη ο κόοουτς Τρινκιέρι.  Ο Σπανούλης που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Ρωσία δεν αγωνίστηκε σε αυτά με Τουρκία και Ιταλία, απέναντι στην Φινλανδία ήταν παρών αλλά οι 17 πόντοι του δεν άλλαξαν τίποτα. Με 13,7 πόντους ανά παιχνίδι ήταν ο κορυφαίος της πρώτης φάσης. Στον έκτο όμιλο η Ελλάδα ξεκινά με ρεκόρ 0-2 αφού μεταφέρθηκαν από την πρώτη φάση οι ήττες από Φινλανδία και Ιταλία. Καταπληκτικό σύνολο έχει παρουσιάσει ο Ορένγκα στα γήπεδα της Σλοβενίας. Εκτός από την δεδομένη αξία των περισσότέρων παιχτών του, φέτος η ομάδα παίζει την καλύτερη άμυνα που έπαιξε ποτέ η εθνική Ισπανίας. Στην πρώτη φάση τέλειωσε με ρεκόρ 4-1 με μοναδική ήττα από τους Σλοβένους (69-78) αλλά το καταπληκτικό νούμερο είναι το παθητικό στην άμυνα με 53,8 πόντους είναι μακράν η καλύτερη άμυνα στο τουρνουά.  Στην επίθεση η ομάδα παίρνει πόντους από πολλούς παίχτες αφού Φερνάντεζ, Ρούμπιο και Γκασόλ οδηγούν στο σκοράρισμα με διψήφιους μέσους όρους (11.6, 10.8 και 10.4 αντίστοιχα). Φαίνονται για άλλη μια φορά να μην έχουν αντίπαλο και η ήττα της πρώτης φάσης από τους Σλοβένους δεν δημιουργεί πρόβλημα αφού οι Ισπανοί παραδοσιακά κάνουν ένα τέτοιο "δωράκι" στους αντιπάλους νωρίς στην διοργάνωση. Ξεκινούν τον όμιλο ΣΤ' με ρεκόρ 1-1 αφού πρόκριθηκαν εκεί με Σλοβενία και Κροατία. Πάντα φαβορί η Ισπανία και η παράδοση ακραία υπέρ της. 15 χρόνια έχει να κερδίσει η Ελλάδα τους Ισπανούς παρουσιάζοντας επίσης και πολλές συντριβές. Φέτος η εικόνα δείχνει άλλη μια εύκολη νίκη των Ισπανών αλλά η Ελλάδα πρέπει με κάποιον τρόπο να αντιδράσει οπότε προτιμότερο είναι να ξεκινήσει το παιχνίδι και να δούμε τις ομάδες για να επιλέξουμε κάποιο live bet. Επιλογή προκύπτει από τα σύνολα του αγώνα με το όριο στους 141.5 πόντους και εμείς να επιλέγουμε under. Oι Ισπανοί είπαμε με 53,8 πόντους έχουν την καλύτερη άμυνα του τουρνουά και όπως δηλώθηκε από την ελληνική πλευρά, θα πρέπει και εμείς να παίξουμε «ξύλο».

Περνάμε στον αγώνα της Φινλανδίας με την Κροατία, όπου έχουμε ξεχωρίσει ένα ειδικό στοίχημα. Πρόκειται για over 9.5 πόντους σε όλο τον αγώνα για τον Κροάτη Άντε Τόμιτς. Μεγάλο ντέρμπι φαίνεται το παιχνίδι και ας ξεκινάει η Κροατία από θέση φαβορί. Οι Φινλανδοί έδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε και χρειάζονται λίγα λεπτά για να γυρίσουν ένα ματς "τούμπα". Μπορεί να είναι το πρώτο παιχνίδι του ομίλου αλλά είναι το πιο κρίσιμο και αυτό καθιστά πολύ δύσκολο το στοιχηματισμό. Επιλογή υπάρχει από τα ειδικά στοιχήματα παιχτών με το over 9.5 πόντων του Άντε Τόμιτς. Ο Τόμιτς δείχνει να βελτιώνεται όσο προχωράει το τουρνουά. Προσθέτοντας και την αδυναμία της Φινλανδίας στη ρακέτα ο διψήφιος αριθμός πόντων είναι εφικτός.

Τέλος κλείνουμε με το σούπερ ματς ανάμεσα στη Σλοβενία και την Ιταλία όπου κρατάμε την ανατροπή για τους εξαιρετικούς Ιταλούς. Καταρχάς το παιχνίδι είναι no-bet (σ.σ: για χάντικαπ )με μικρή κλίση προς την Ιταλία λόγω εικόνας των πρώτων πέντε παιχνιδιών. Στα under/over επίσης πολύ προσεγμένα τα όρια με πιθανότερο το under λόγω της αμυντικής φιλοφοφίας του Μάλκοβιτς. Ένα ειδικό στοίχημα που επιλέγουμε είναι η ανατροπή της Ιταλίας στο παιχνίδι αφού η ομάδα του Πιανιτζιάνι στα 2 τελευταία με Ελλάδα και Σουηδία βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο και μετά νίκησε. Στηριζόμαστε στο ενδεχόμενο οι Σλοβένοι να μπουν δυνατά στο παιχνίδι ως γηπεδούχοι και να προηγούνται στο πρώτο 20λεπτο.

Από το ποδόσφαιρο πάμε χωρίς δυνατά πονταρίσματα με δύο σημεία. Το πρώτο είναι το «Διπλό» Draw No Bet (DNB σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας, επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Βάασα με αντίπαλο τη Γιβασκίλα σε απόδοση 1.91 στην Paddy Power. Ελάχιστες είναι πλέον οι ελπίδες της Γιβάσκιλα να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς μετά από 26 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 20 μόλις βαθμούς και είναι τελευταία έχοντας δέκα πόντους λιγότερους από την προτελευταία Ίντερ Τούρκου. Παράλληλα, αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και χρειάστηκε τη βοήθεια των οπαδών της για να συγκεντρώσει 100.000 ευρώ που απαιτούνταν ώστε να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της. Αγωνιστικά, προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Τούρκου και έχει συμπληρώσει οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-3-5). Με αυτά τα δεδομένα θα στηρίξουμε τη Βάασα η οποία έχει ως στόχο την 3η θέση που θα της δώσει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Κλείνοντας κρατάμε από τη Βραζιλία τον «Άσσο» της Φλαμένγκο κόντρα στη Σάντος σε απόδοση 2.00.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares