Σάββατο, 08 Ιουνίου 2024 10:54

Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα Ελβετία και Αυστρία

Δυνατά φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (08/06) ενόψει του Euro, που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Από τα διεθνή φιλικά τεστ προκύπτουν προγνωστικά στοιχήματος με αξία, τα οποια εντόπισε το Betarades.gr. Η στοιχηματική επιλογή που ξεχωρίζει είναι για τον αγώνα Ελβετία - Αυστρία με ποντάρισμα στα γκολ. Πάμε να τη δούμε!

Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση η Ελβετία και συνέτριψε με 4-0 την Εσθονία, σε εντός έδρας φιλικό παιχνίδι. Δεύτερη σερί νίκη της, μετά από το 1-0 επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο, ενώ εκτός έδρας ηττήθηκε με 1-0 από τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro και σε φιλικό παιχνίδι αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Δανία. Είναι δυνατή στην έδρα της, καθώς τρέχει αήττητο σερί εννιά αγώνων, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες και πιο πρόσφατη το 1-1 με το Κόσοβο. Στους τέσσερις τελευταίους εντός έδρας αγώνες της, μάλιστα, έχει σημειώσει έντεκα τέρματα. Στους τρεις από τους πέντε πιο πρόσφατους, όμως, έχει δεχτεί γκολ.

Την έκτη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η Αυστρία, με 2-1 επί της Σερβίας, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Βιέννη. Στην ίδια πόλη είχε συντρίψει με 6-1 και την Τουρκία, ενώ εντός έδρας κέρδισε με 2-0 τη Γερμανία και εκτός έδρας με το ίδιο σκορ τη Σλοβακία. Τα πάει εξαιρετικά εκτός Αυστρίας, καθώς στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, έχει απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στο Βέλγιο. Έχει σκοράρει στα έξι από τα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Μόνο σε ένα από τα τρία πιο πρόσφατα ανεξαρτήτως έδρας, όμως, κράτησε το μηδέν.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκονται οι δύο ομάδες, που προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, ενόψει της έναρξης του Euro, ενώ αμφότερες έχουν ποιότητα στην επίθεση. Αναμένουμε παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό, με φάσεις εκατέρωθεν. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.86.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares