Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 01:00

Euro 2024: Δύσκολη νίκη για τη Γαλλία - Η Σλοβακία σόκαρε το Βέλγιο!

Τη μεγαλύτερη έκπληξη έως τώρα στο Euro 2024 έκανε η Σλοβακία στην Φρανκφούρτη. Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα με το γκολ του Ιβαν Σραντς στο 7ο λεπτό επιβλήθηκε 1-0 του Βελγίου, βάζοντας με το… καλησπέρα φωτιά στον 5ο όμιλο, μετά και τη νίκη της Ρουμανίας που προηγήθηκε επί της Ουκρανίας. Αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα για τη Γαλλία κόντρα στην Αυστρία.

Το 4ο γκολ του άσου της Σλάβια Πράγας στην 23η συμμετοχή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση και να δώσει ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τη συνέχεια, μιας και στην πρεμιέρα του γκρουπ τα δύο αουτσάιντερ (Ρουμανία και Σλοβακία) έκαναν το… μπαμ.

H Γαλλία ξεπέρασε το εμπόδιο της Αυστρίας, με τους «τρικολόρ» να κερδίζουν 1-0 και να μπαίνουν με το δεξί στο Euro 2024. Σκληρή αναμέτρηση με δυνατές μονομαχίες, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρεί τραυματίας από τον αγώνα.

Η Γαλλία μπορεί να ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024, ωστόσο το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην σκληροτράχηλη Αυστρία, με τους «τρικολόρ» να κερδίζουν μεν με σκορ 1-0, ωστόσο να προβληματίζουν με την απόδοση τους.

Το αυτογκόλ του Βέμπερ στο 38΄ έκρινε τον αγώνα, με τις δυο ομάδες να παίζουν αρκετά σκληρά, με τις δυνατές μονομαχίες και τα άγαρμπα μαρκαρίσματα να είναι αρκετά.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares