Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024 11:44

Στοίχημα: Καλοπληρωμένο combo Euro με Πορτογαλία & γκολ

Οι αγώνες του Euro τραβούν τα βλέμματα και σήμερα Τρίτη (18/06). To Betarades.gr έχει δυνατό προγνωστικό για την αναμέτρηση Πορτογαλία - Τσεχία, που βλέπετε παρακάτω.

Ενώ στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλες τις Ολυμπιακός Μεταγραφές όπως και όλων των ελληνικών ομάδων ενόψει της νέας σεζόν.

Η Πορτογαλία εξασφάλισε τη θέση της στο Euro με 10/10 νίκες στον προκριματικό όμιλο και ήταν η μόνη χώρα που το πέτυχε, ενώ σημείωσε 36 γκολ και δέχτηκε μόλις δύο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πρώτος σκόρερ στα προκριματικά με 10 τέρματα. Στον πάγκο της κάθεται ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ από τον Ιανουάριο του 2023. Αυτή είναι η 8η σερί παρουσία της σε Euro και η 9η συνολικά στην ιστορία της. Είναι η μόνη ομάδα που έχει προκριθεί στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης και στις εφτά προηγούμενες φορές, από το 1996 και έπειτα. Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα εφτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Δεν ήταν εύκολη η πορεία της Τσεχίας στον προκριματικό της όμιλο, πέρασε ως 2η στην ισοβαθμία με την Αλβανία. Πάντως, παρέμεινε αήττητη εντός έδρας με απολογισμό 3-1-0 και έχασε μόνο στα Τίρανα με 3-0. Μεγάλο διάστημα των προκριματικών έχασε ο Σικ, που στο προηγούμενο Euro είχε σημειώσει τα πέντε από τα έξι γκολ. Από τον περασμένο Ιανουάριο κάθεται στον πάγκο της ο Ιβάν Χάσεκ. Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους της. Τουλάχιστον τρία γκολ μπήκαν στα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της.

Από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου είναι η Πορτογαλία, φυσικά και στον όμιλό της για πρωτιά. Βρίσκει τα δίχτυα με άνεση και αναμένεται να ξεκινήσει δυναμικά τις υποχρεώσεις της στο Euro. Μάχιμη είναι η Τσεχία, είναι σε θέση να κοντράρει την αντίπαλό της, αλλά δεν θα αντέξει ως το τέλος. Θα πάμε με το combo 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.85.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares