Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024 12:19

Στοίχημα: Με την ισοπαλία στο 3.32 στο “Molinón”

Για ακόμη μια ημέρα το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στα τελευταία φιλικά παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Το Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα Κυριακή (09/06) από το κουπόνι πάμε στοίχημα πρόταση από την αναμέτρηση Σπόρτινγκ Χιχόν - Εσπανιόλ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 στο “Molinon” η Σπόρτινγκ Χιχόν υποδέχεται την Εσπανιόλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ ανόδου. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό των πλέι οφ ανόδου, το νικητή του ζευγαριού Οβιέδο-Έιμπαρ. Στην 5η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τερμάτισε η Σπόρτινγκ, που επικράτησε με 1-0 της Ελντένσε εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική. Ήταν η δεύτερη σερί νίκη και τρίτη στα τέσσερα τελευταία ματς, στην έδρα της έχει κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Στην 4η θέση της βαθμολογίας έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Εσπανιόλ, με νίκη 3-0 επί της Καρταχένα την τελευταία αγωνιστική. Έδωσε έτσι συνέχεια στο θετικό σερί της, καθώς συμπλήρωσε 16 ματς αήττητη. Σε στοιχηματικό επίπεδο, όλα είναι πιθανά όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό, αμφότερες αξίζουν να βρεθούν εκεί. Δεν περιμένουμε απ' τις δύο ομάδες να πάρουν υπερβολικά ρίσκα στο πρώτο παιχνίδι, περιμένουμε παιχνίδι με χαμηλό τέμπο και πιθανότατα χωρίς τελικό νικητή. Αξίζει το ρίσκο στο Χ σε απόδοση 3.32.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares