Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 10:48

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο Μπραγκαντίνο - Ατλ. Μινέιρο

Τις τελευταίες πρόβες τους πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πραγματοποιούν οι Εθνικές ομάδες και στο κουπόνι της Τρίτης (11/06) υπάρχουν και σήμερα δυνατές φιλικές αναμετρήσεις.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Σεριε Α Βραζιλίας και την αναμέτρηση Μπραγκαντίνο - Ατλέτικο Μινέιρο και ενώ εσείς μπορείτε μέσα από το πρόγραμμα Euro 2024 που επιμελήθηκε η ομάδα του Betarades.gr να δείτε όλα τα ρόστερ και τους παίκτες του τουρνουά αλλά και τα πάντα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

8η Αγωνιστική στη Serie A Βραζιλίας με την Μπραγκαντίνο να υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο. Στην 6η θέση οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους, στο τελευταίο παιχνίδι τους επικράτησαν με 2-0 της Γκρέμιο εκτός έδρας. Έχουν κερδίσει τα 3/4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις, με τη διαφορά τους από την κορυφή να βρίσκεται στο -2.

Στη 10η θέση και στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο η Μινέιρο, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ιδανικά την έδρα της την προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπαία. Σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι αήττητη μετά το πέρασμα έξι αγωνιστικών και θέλει να δώσει συνέχεια προκειμένου να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Μπραγκαντίνο είναι δυνατή μπροστά στο κοινό της, σκοράρει και παράγει πολλές ευκαιρίες, από την άλλη η Ατλέτικο Μινέιρο παραμένει και διαθέτει ποιότητα για να βρει δίχτυα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares