Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 14:49

Στοίχημα: Αξία στο 2.51 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Αυτή την Παρασκευή (07/06), η προσοχή στρέφεται στο δεύτερο αγώνα για τους τελικούς της Stoiximan Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Για τη σπουδαία αναμέτρηση, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυνατό προγνωστικό, που βλέπετε παρακάτω. Ενώ με επίσκεψη στο site μας θα βρείτε και στοιχηματική πρόταση για το φιλικό Γερμανία - Ελλάδα που ξεχωρίζει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Έκανε το μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan Basket League ο Ολυμπιακός, επικρατώντας στο ΟΑΚΑ με 89-84 επί του Παναθηναϊκού. Στα ημιτελικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στο Περιστέρι και το απέκλεισε με δυο νίκες, με 83-72 στο ΣΕΦ και με 84 -71 εκτός έδρας. Με επικράτηση είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Final 4 της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο, με 87-84 επί της Φενέρμπαχτσε, στον μικρό τελικό, ενώ αντίθετα στον ημιτελικό είχε ηττηθεί με 87-76 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. ‘Εχει πετύχει περισσότερους από 82 πόντους στα οκτώ τελευταία ματς. Στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα, όμως, η άμυνα του δέχτηκε περισσότερους από 83. 

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των τελικών, ήταν η πρώτη που υπέστη ο Παναθηναϊκός μετά από δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, κέρδισε εντός έδρας τον Άρη με 89-71 και εκτός έδρας με 80-65. Κατέκτησε τον έβδομο τίτλο του στην Ευρωλίγκα, κερδίζοντας στον ημιτελικό του Final 4 τη Φενέρμπαχτσε με 73-57 και στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80. Tα πάει εξαιρετικά μακριά από την έδρα του, καθώς κέρδισε τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στα εφτά από αυτά έχει σημειώσει πάνω από 79 πόντους, ενώ στα δύο από τα τρία τελευταία εκτός στο ελληνικό πρωτάθλημα, δέχτηκε κάτω από 70 πόντους. 

Ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαία νίκη στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, όμως, οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Αναμένεται το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό σε απόδοση 2.51.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares