Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 11:38

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 1.95 Ισπανία και Κροατία

Στην πιο λαμπερή ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα αυτό το Σάββατο (15/06).

Δυνατά είναι τα παιχνίδια στο αγωνιστικό πρόγραμμα και τα προγνωστικά EURO 2024 που έχει επιλέξει το Betarades.gr έχουν μεγάλη αξία. Πάμε να τσεκάρουμε επιλογή από την αναμέτρηση Ισπανία - Κροατία παρακάτω!

Είχε εύκολο έργο η Ισπανία και στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας πριν το Euro, συνέτριψε με 5-1 στη Μαγιόρκα τη Βόρεια Ιρλανδία, αν και αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές. Έκανε “πάρτι” και στο προηγούμενο εντός έδρας φιλικό με την Ανδόρα, την οποία διέλυσε με 5-0, ενώ είχαν προηγηθεί η ήττα με 1-0 από την Κολομβία στο Λονδίνο και η ισοπαλία με 3-3 απέναντι στη Βραζιλία στη Μαδρίτη. Έχει κερδίσει τα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της μακριά από την Ισπανία, με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Κύπρου, ενώ προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της. Είναι παραγωγική, έχοντας σημειώσει 13 τέρματα στους τρεις τελευταίους αγώνες της. Στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους δέχτηκε γκολ.

Έδειξε πολύ καλά στοιχεία στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του Euro η Κροατία, επικρατώντας με 2-1 επί της Κροατίας, σε φιλικό ματς στη Λισαβόνα. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη της, καθώς είχε κερδίσει με 4-2 την Αίγυπτο στο Κάιρο, αλλά και 3-0 εντός έδρας τη Βόρεια Μακεδονία. Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της, για τα προκριματικά της διοργάνωσης, νίκησε εντός έδρας με 1-0 την Αρμενία και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 4ου ομίλου. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σκοράρει και στα εφτά τελευταία ματς μακριά από την έδρα της. Μόνο στα τρία εξ αυτών κράτησε το μηδέν.

Θέλει να δείξει από την αρχή ότι είναι το “αφεντικό” του ομίλου η Ισπανία και θα προσπαθήσει να κάνει δυνατό ξεκίνημα. Η άμυνά της, ωστόσο, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, ενώ σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Κροατία, που έχει το γκολ. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares