Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024 21:43

Γυρίζουν και πάλι την πλάτη στον Άρη Σύρου, αδυναμία συμμετοχής στους αγώνες μπαράζ

Στην Σύρο αγαπούν το μπάσκετ, αλλά κατά πως φαίνεται επιλεκτικά!!! Γιατί το λέμε αυτό; Διότι πολύ απλά οι Συριανοί δεν φαίνεται να επιθυμούν αγωνιστικές διακρίσεις και ενδεχομένως επιτυχίες της ομάδας που εκπροσωπεί το νησί στους αγώνες μπαράζ ανδρών για την άνοδο στην National League 2 (Γ’ εθνική).

Επειδή κάποιοι ίσως να μην μπορούν να καταλάβουν γιατί το λέμε αυτό, εξηγούμε… Ο πρωταθλητής Κυκλάδων, ο Άρης Σύρου σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος διότι δεν μπόρεσε να βρει πόρους ώστε να κατορθώσει να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος της ομάδας, ο Αντώνης Βαρθαλίτης έχει… κινήσει γη και ουρανό για να βρει συμπαραστάτες σε αυτή την πολύ σημαντική εκπροσώπηση της Σύρου και των Κυκλάδων στο ειδικό πρωτάθλημα. Έως τώρα πάντως δεν φαίνεται να έχουν “ιδρώσει” κάποιοι, προκειμένου να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Ο Αντώνης Βαρθαλίτης εδώ και χρόνια “ματώνει” οικονομικά έτσι ώστε να βλέπει ο ίδιος, αλλά και οι φίλοι του Άρη την ομάδα να διαπρέπει, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Κι όνειρό του ήταν να γίνει και το βήμα παραπάνω και είχε στείλει μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις για να επιτευχθεί αυτό το βήμα είναι απαραίτητο να συμπράξουν και άλλοι… Αλλά εκείνο που δυστυχώς βλέπει είναι και πάλι αδιαφορία και γυρισμένες πλάτες!!!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά σε ό,τι αφορά το θέμα του γηπέδου, ζήτημα για το οποίο είχε κάνει αρκετές ενέργειες και κρούσεις προς την δημοτική αρχή του τόπου και πάλι φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Διότι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πρόεδρος άκουσε από τα πιο επίσημα χείλη της δημοτικής αρχής, τον Δήμαρχο ότι το πολυπόθητο κλειστό γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο πριν το 2025!!! Κι αυτό ίσως με ερωτηματικά…

Την ίδια ώρα πάντως η Ερμούπολη γίνεται πόλος έλξης για ακόμη μία χρονιά στην διάρκεια ενός μπασκετικού σόου από το οποίο εκείνο που μένει ως επί το πλείστων είναι μόνο η χρυσόσκονη και ίσως λίγη διάθεση νεαρών μικρών παιδιών να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους. Αλλά όταν έρχεται η ώρα αυτά τα παιδιά να κληθούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μπάσκετ βρίσκουν συνθήκες, οι οποίες τα αποθαρρύνουν… Και φυσικά μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι σε αυτό το μπασκετικό σόου που κρατάει μικρό χρονικό διάστημα και προβάλει το νησί ορισμένοι σπεύδουν να το στηρίξουν, να το υποστηρίξουν και με το παραπάνω.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares