Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 10:42

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.97 στο “Oriel Park”

Πέμπτη (13/06) σήμερα και μια μόνο μέρα απομένει για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού!

Στο Betarades.gr θα βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά EURO από την πρεμιέρα του τουρνουά και κάθε μέρα. Για σήμερα, ξεχωρίζει μια στοιχηματική επιλογή από την ανώτερη κατηγορία της Ιρλανδίας και τον αγώνα Ντάνταλκ - Σλάιγκο Ρόβερς, που βλέπετε παρακάτω.

Δεν τα κατάφερε η Ντάνταλκ και γνώρισε την ήττα από τη Σέλμπουρν εκτός έδρας με 1-0 την περασμένη αγωνιστική. Έτσι, βρέθηκε και πάλι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -8 από θέση παραμονής, έχοντας δύο ματς λιγότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδό της διατηρεί αήττητο σερί εφτά αναμετρήσεων με απολογισμό 2-5-0. Τα τέσσερα από πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει με Under 2.5 γκολ.

Έχασε η Σλάιγκο Ρόβερς εκτός έδρας από τη Γουότερφορντ με το βαρύ 4-1 την προηγούμενη αγωνιστική, πληρώνοντας την αμυντική της αστάθεια. Προηγουμένως, “έτρεχε” ένα μικρό αήττητο σερί τριών αγώνων με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στη βαθμολογική κατάταξη, πάντως, έχει την ασφάλεια του +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Στα πέντε τελευταία ματς της σημειώθηκαν Over 2.5 γκολ. Ενώ στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της για το πρωτάθλημα σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Στην έδρα της εμφανίζεται πιο δυνατή η Ντάνταλκ και θα προσπαθήσει να την αξιοποιήσει για να επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες. Από την άλλη, η Σλάιγκο θέλει να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα που υπέστη, ενώ στον πρώτο γύρο στην έδρα αυτή είχε καταφέρει να σκοράρει πέντε τέρματα. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.97.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares