Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 11:44

Στοίχημα: Αξίζει combo στο 2.55 στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Η προσοχή αυτή την Τετάρτη (05/06) πέφτει στη σπουδαία αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που είναι ο πρώτος αγώνας για τους τελικούς της Stoiximan Basket League. Μια συνδυαστική επιλογή με μεγάλη αξία για το παιχνίδι εντόπισε το Betarades.gr, που βλέπετε αναλυτικά παρακάτω!

Ο Παναθηναϊκός μετράει 10 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Έπειτα και από το 2-0 που πέτυχε κόντρα στον Άρη στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Πιο πρόσφατα, κέρδισε με 80-65 στη Θεσσαλονίκη. Οι πρωταθλητές Euroleague είχαν πρώτο σκόρερ τον Λεσόρ (15π, 7ρ). Πλέον, ο Ερνανγκόμεθ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Και έτσι, το μόνο ερωτηματικό για τον Αταμάν είναι αν ο ο γκαρντ Βιλντόσα ή ο σέντερ Μπαλτσερόφσκι θα μείνει εκτός δράσης, καθώς στους ξένους υπάρχει περιορισμός.

Δεν έδειξε να ζορίζεται ο Ολυμπιακός για να φτάσει στους τελικούς, καθώς πέτυχε δύο νίκες με αντίπαλο το Περιστέρι με σχετική άνεση. Νίκησε το σύνολο του Σπανούλη με 84-71 το περασμένο Σάββατο, παίζοντας στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Ενώ ξεχώρισαν οι Πίτερς (20π, 7ρ) και Μιλουτίνοβ (18π, 11ρ). Δεν υπάρχουν νέες απουσίες, δεν είναι διαθέσιμοι και πάλι οι φόργουορντ Μπραζντέικις και Σίκμα, όπως και οι σέντερ Φαλ και Ράιτ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί εφτά φορές αυτή τη σεζόν. Ο μεν Ολυμπιακός κέρδισε τέσσερα ματς, δύο Euroleague καθώς και στο Κύπελλο και Σούπερ Καπ, ο δε Παναθηναϊκός τρία στο πρωτάθλημα). Οι γηπεδούχοι είναι σήμερα το φαβορί, με τον άσσο σε χαμηλές αποδόσεις. Στοιχηματικά, έχει αξία combo στο διπλό στο +8,5 και το Under 156.5 πόντοι.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares