Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 10:47

Στοίχημα: Πρόβα… Euro με γκολ στο 1.98 στη Βιέννη

Ξεχωρίζουν από το κουπόνι της Τρίτης (04/06) οι σπουδαίες φιλικές αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2024. Φυσικά στο πρόγραμμα υπάρχει επίσης δράση σε Αργεντινή και Βραζιλία, καθώς και σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα.

Η ομάδα του Betarades.gr ξεχώρισε για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος πρόταση από τη φιλική αναμέτρηση Αυστρία - Σερβία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 21:45 η Αυστρία υποδέχεται τη Σερβία στη Βιέννη και ενώ την Παρασκευή ακολουθεί η τελευταία φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της. Τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε ήταν φιλικά τεστ, τα κέρδισε όλα, καθώς επικράτησε των Γερμανία (2-0), Σλοβακία (0-2) και Τουρκία (6-1) και σκέφτεται ήδη το Euro 2024 όπου έχει κληρωθεί στον 4ο όμιλο με Πολωνία, Ολλανδία και Γαλλία και είναι η τρίτη σερί συμμετοχή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Σε ρυθμούς Euro κινείται και η Σερβία η οποία πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στον 7ο όμιλο των προκριματικών, τερματίζοντας στη 2η θέση με 14 βαθμούς και εξασφάλισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ως ανεξάρτητη χώρα. Αντιμετώπισε την Κύπρο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της σε φιλική αναμέτρηση, της οποίας επικράτησε με 1-0, ακολουθεί την Παρασκευή το φιλικό κόντρα στη Σουηδία. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Euro 2024 και αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα αλλά και καλή εμφάνιση. Υπάρχει ποιότητα εκατέρωθεν, μπορεί να γίνει ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares