Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 11:44

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ ημιχρόνου στο 3.40

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τις Εθνικές ομάδες να δίνουν πριν το EURO 2024 τα τελευταία φιλικά τους τεστ.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (03/06) με δυνατά φιλικά παιχνίδια και δράση σε πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την Ισλανδία και την αναμέτρηση ΚΡ Ρέικιαβικ - Βαλούρ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

9η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ισλανδίας με την ΚΡ Ρέικιαβικ να υποδέχεται τη Βαλούρ στις 22:15. Στην 8η θέση οι γηπεδούχοι, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Βέστρι εντός έδρας, είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Χαφναρφιόρντουρ, που είναι η μοναδική στις έξι τελευταίες αγωνιστικές.

Σε αντίθετη κατάσταση η Βαλούρ, βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της. Διέλυσε με 5-1 τη Στιάρναν την προηγούμενη αγωνιστική, συμπλήρωσε οκτώ ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει τα έξι από αυτά. Σε στοιχηματικό επίπεδο η ΚΡ Ρέικιαβικ έχει τρομερή έφεση στα αμφίσκορα, τη στιγμή που η Βαλούρ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, σκοράρει, αλλά αμυντικά δεν πείθει, δέχεται γκολ έξι διαδοχικά ματς. Υπάρχει αξία στο να σκοράρουν οι δύο ομάδες, θα κρατήσουμε το G/G στο 1ο ημίχρονο. Επιλογή το Goal/Goal στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 3.40.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares