Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 13:36

Πρεμιέρα στη 2η φάση του Eurobasket με τη νίκη της Ουκρανίας

Πρεμιέρα σήμερα στη 2η φάση του Eurobasket 2013 με τρεις αναμετρήσεις για τον Ε’ όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν Γαλλία, Σερβία, Λιθουανία, Ουκρανία, Βέλγιο και Λετονία, ενώ η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει αύριο την Ισπανία (18:45).

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις από το 2ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας, έξι ματς για την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας στη Βραζιλία και έναν αγώνα από το αμερικάνικο MLS.

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από το Eurobasket και την αναμέτρηση της Λετονίας με την Ουκρανία και πάμε με τη νίκη των Ουκρανών σε απόδοση 2.35. Η Λετονία προκρίθηκε στην δεύτερη φάση από τον δυσκολότερο όμιλο του τουρνουά και δικαίως δίνεται φαβορί στην πρεμιέρα του ομίλου Ε με την Ουκρανία. Όμως η Ουκρανία έδειξε ένα πολύ σταθερό πρόσωπο με πολύ καλό μπάσκετ. Μπορούμε να πούμε ότι αναλογικά της αξίας του ρόστερ, η Ουκρανία έχει παρουσιάσει το καλύτερο σύνολο στην διοργάνωση. Η δεύτερη επιλογή μας είναι το Under 143.5 πόντοι στον αγώνα του Βελγίου με τη Σερβία. Οι Σέρβοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά οι Βέλγοι έχουν ως βάση του παιχνιδιού τους την άμυνα και αναμένουμε ένα παιχνίδι σε αργό τέμπο με μεγάλες επιθέσεις και το σκορ να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Στο ποδοσφαιρικό κουπόνι αξίζει το ποντάρισμα στο 2 DNB σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση της Σαμπαντέλ με τη Λας Πάλμας για το Κύπελλο Ισπανίας. Η Σαμπαντέλ ξεκίνησε τη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν με την εμφατική νίκη επί της Μαγιόρκα, ακολούθησαν όμως δύο ήττες (από Πονφεραντίνα εκτός και Λα Κορούνια εντός) και μία ισοπαλία (με Αλαβές εκτός). Η Λας Πάλμας από την πλευρά της θα προσπαθήσει να βρει το «γιατρικό» στο θεσμό του Κόπα ντελ Ρέι. Οι νησιώτες έχουν συλλέξει μόλις 3 βαθμούς στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, χάνοντας στην πρεμιέρα εντός έδρας από τη Λα Κορούνια και φέρνοντας στη συνέχεια τρεις ισοπαλίες με σκορ 1-1 (με Αλαβές και Νουμάνθια εκτός, με Εϊμπάρ εντός), αλλά ο προπονητής, Σέρχιο Λομπέρα, δήλωσε ότι το σημερινό ματς «έρχεται σε μία καλή στιγμή για να αλλάξουμε την κατάσταση».

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares