Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 11:18

Στοίχημα: Προκαλεί στο 2.30 το Over στο “Allianz Parque”

Σε χαλαρούς ρυθμούς η αγωνιστική δράση της Πέμπτης (30/05) αλλά φυσικά υπάρχουν και σήμερα στοιχηματικές ευκαιρίες.

Σε λίγα 24ωρα θα πραγματοποιηθεί ο λαμπερός τελικός champions league και μπορείτε να δείτε τα πάντα για την τηλεοπτική του μετάδοση και τις αποδόσεις στο Betarades.gr. Το προγνωστικό που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι στοιχήματος είναι από το Κόπα Λιμπερταδόρες και τον αγώνα Παλμέιρας - Σαν Λορέντσο.

Η Παλμέιρας τελευταία στο Κόπα Λιμπερταδόρες κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Μέσα στο 2024 σε συνολικά 30 παιχνίδια μετράει μόνο τρεις ήττες, αλλά και 18 νίκες στο ίδιο διάστημα. Το πιο πρόσφατο ματς της ήταν για το κύπελλο Βραζιλίας, πήρε αυτό που ήθελε εκτός έδρας με το 0-0 κόντρα στην Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, που παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Στο γήπεδό της, ο απολογισμός της στις πέντε τελευταίας αναμετρήσεις είναι 2-1-2. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, είχαν 2-3 γκολ.

Νίκη πέτυχε πιο πρόσφατα στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Σαν Λορέντσο επί της Λίβερπουλ Μοντεβιδέο με 3-2. Χρειάζεται έναν βαθμό για να περάσει στους “16” της διοργάνωσης. Ακόμη και με ήττα μπορεί να το καταφέρει αν δεν κερδίσει η Ιντεπεντιέντε και δεν καλυφθεί η διαφορά των εφτά γκολ με τη Λίβερπουλ. Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ήταν για την ανώτερη κατηγορία της Αργεντινής εντός έδρας με αντίπαλο της Λανούς και σκορ 1-1. Δεν έχει κερδίσει σε έξοδο το 2024, και πάλι εκτός έδρας έχει πέντε ισοπαλίες σε 10 ματς και δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα πιο πρόσφατα από αυτά.

Μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά είναι η Παλμέιρας, αλλά αναμένεται να παίξει για τους φιλάθλους της και για να μη χαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιμπερταδόρες στη Σαν Λορέντσο. Η ομάδα της Αργεντινής θέλει έναν βαθμό, αλλά δεν θα είναι εύκολο να τον πάρει στη συγκεκριμένη έδρα. Με τα δεδομένα αυτά, έχει αξία η επιλογή Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares