Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 13:08

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο Γκέτεμποργκ - Μιάλμπι

Μπορεί η δράση να είναι περιορισμένη στο κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (21/05), ωστόσο όπως κάθε μέρα οι επιλογές για στοιχημα ποδοσφαιρο είναι αμέτρητες.

Η ομάδα του Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Σουηδία και το παιχνίδι Γκέτεμποργκ - Μιάλμπι το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

10η αγωνιστική στην Allsvenskan με την Γκέτεμποργκ να υποδέχεται τη Μιάλμπι στις 20:00. Αντίδραση αναζητούν οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στην προτελευταία θέση, έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Σίριους εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, προηγήθηκαν οι ήττες από Γκάις (2-1) και Μάλμε (0-3), μετά το πέρασμα εννέα αγωνιστικών πανηγύρισαν μόλις δύο νίκες.

Σε αντίθετο μομέντουμ η Μιάλμπι που βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης, επικράτησε με 3-0 της Χάμαρμπι την προηγούμενη αγωνιστική και συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη, καθώς προηγήθηκαν οι νίκες κόντρα σε Χάλμσταντ (1-3) και Κάλμαρ (3-2) και η ισοπαλία με την Μπρομαποϊκάρνα (1-1). Σε στοιχηματικό επίπεδο η Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε κακό μομέντουμ και ψάχνει άμεση αντίδραση. Δεν θα έχει εύκολο έργο, κόντρα σε μια ανεβασμένη Μιάλμπι, όμως θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσει για να ξεφύγει το σκορ, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares