Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 15:28

Στοίχημα: Combo στο 2.33 από τον τελικό του Europa League!

Ο λαμπερός τελικός του Europa League Αταλάντα - Λεβερκούζεν τραβάει όλα τα βλέμματα αυτή την Τετάρτη (22/05)! To Betarades.gr ξεχώρισε για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες δυνατό combo προγνωστικό, που βλέπετε παρακάτω.

Η Αταλάντα έρχεται από εκτός έδρας επικράτηση επί της Λέτσε με 2-0 για τη Σέριε Α. Με την οποία εξασφάλισε μια θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, που δίνει εισιτήριο για το Champions League του χρόνου. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες, έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στους πιο πρόσφατους εννιά, με απολογισμό 7-1-1. Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που συμμετέχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έχει σημειώσει τουλάχιστον δύο τέρματα στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Τη νίκη πήρε η Λεβερκούζεν με 2-1 εντός έδρας κόντρα στην Άουγκσμπουργκ για την Μπουντεσλίγκα. Ενώ έσπασε και ρεκόρ, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα της κατηγορίας που κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Μετράει 51 ματς αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν (42-9-0). Η αποψινή είναι η τρίτη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό, πιο πρόσφατα είχε χάσει το 2002 στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1. Το Over 2.5 γκολ επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Ενώ στα τρία από τα τέσσερα σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Η Αταλάντα έχασε το Κύπελλο Ιταλίας από τη Γιουβέντους, αλλά στο Europa League φέτος ήταν εντυπωσιακή. Πήρε το πρωτάθλημα η Λεβερκούζεν, παραμένει αήττητη από την αρχή της σεζόν, θα παίξει και στον τελικό κυπέλλου Γερμανίας, στοχεύει στο τρεμπλ με πιθανή κατάκτηση του τίτλου σήμερα. Επιθετικογενής είναι και οι δύο ομάδες και περιμένουμε έναν τελικό με ρυθμό και αρκετά τέρματα, θα πάμε με το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.33.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares