Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 14:35

Πληρώνουν οι εκπλήξεις στη Β' Βραζιλίας

Λίγες μέρες πριν την επιστροφή των Εθνικών Ομάδων στη δράση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και αυτήν την εβδομάδα το κουπόνι κινείται σε βραζιλιάνικους ρυθμούς.

Σήμερα η αυλαία ανοίγει με τη Β’ Βραζιλίας, ενώ φυσικά πλην της Ευρώπης υπάρχουν αγώνες για τα προκριματικά του επερχόμενου Μουντιάλ σε όλες τις Ηπείρους.

Αρχίζουμε με το σημείο της ημέρας που βρίσκεται στην κατηγορία «Μπόμπες» και προέρχεται απο τη Β’ Βραζιλίας. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet της Μπραγκαντίνο κόντρα στην ABC σε απόδοση 2.55. Η Μπραγκαντίνο έφυγε νικήτρια από την έδρα της Α Μπε Σε Νατάλ στα 2/3 από τα τελευταία παιχνίδια. Ευεργετική αποδείχτηκε η απομάκρυνση του Ματσόλα Ζούνιορ και η έλευση του Βάγκνερ Μπενάτσι για τους φιλοξενούμενους καθώς «έσπασαν το ρόδι» την περασμένη αγωνιστική και πήραν τη νίκη επί της Γκουαρά. Την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση πραγματοποίησαν οι φιλοξενούμενοι, που –όπως ήταν αναμενόμενο έπειτα από την αλλαγή προπονητή- έδειξαν πιο ορεξάτοι και φρέσκοι στον προηγούμενο αγώνα. Στο ίδιο πρωτάθλημα πάμε με το Χ2 της Σαπεκοένσε κόντρα στη Φιγκεϊρένσε σε απόδοση 2.00. Μια από τις ομάδες που αφήνουν εξαιρετικές εντυπώσεις είναι μέχρι στιγμής η Σαπεκοένσε, η οποία παραμένει αήττητη έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στα 2/3 από τα παιχνίδια τους, ενώ αναδείχτηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Οέστε, αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί «γκέλα». Ένα δύσκολο παιχνίδι περιμένουν οι παίκτες της Σαπεκοένσε, με τον αμυντικό Ράφαελ Λίμα να δηλώνει: «Ο αντίπαλος διανύει περίοδο φόρμας, όπως όμως και εμείς. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση. Ξέρουμε ότι ο Ράφαελ Κόστα είναι επικίνδυνος, αλλά είμαστε πολύ καλοί αμυντικά».

Συνεχίζουμε με το Χ2 της Αμέρικα Νατάλ κόντρα στην Τζόινβιλ σε απόδοση 2.71. Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις στο ποδόσφαιρο με το 1Χ του Καζακστάν κόντρα στη Βουλγαρία σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων σε απόδοση 2.15. Το Καζακστάν δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις τον Ιούνιο και προετοιμάζεται για τα δύο εντός έδρας ματς του Σεπτεμβρίου απέναντι σε Νησιά Φερόε και Σουηδία. Συμμετέχει στον 3ο προκριματικό όμιλο της Ευρώπης για το Μουντιάλ του 2014 και ο ρόλος του είναι κυρίως διακοσμητικός, καθώς μετά από έξι ματς έχει συγκεντρώσει έναν μόλις βαθμό και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τα νησιά Φερόε. Στην έδρα του έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια του (τέσσερα επίσημα, δύο φιλικά), μετρώντας στα υπόλοιπα τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η Βουλγαρία πηγαίνει καταπονημένη στο σημερινό ματς, καθώς την προηγούμενη Πέμπτη (30/5) ταξίδεψε στην Ιαπωνία, επικρατώντας, μάλιστα, της εθνικής ομάδας της χώρας της Άπω Ανατολής με 2-0. Δεν έχει ούτε αυτή επίσημα παιχνίδια τον Ιούνιο και προετοιμάζεται για τα δύο πολύ σημαντικά ματς του Σεπτεμβρίου απέναντι σε Ιταλία και Μάλτα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αξίζει το ρίσκο η «έκπληξη» σε καλή απόδοση.

Στο Μπάσκετ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση τα πλέι οφ σε Ιταλία και Ισπανία. Σήμερα ξεχωρίζουμε το +8.5 της Ρόμα κόντρα στην Καντού σε απόδοση 1.83 και το +8.5 της Ζαραγόσα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης σε απόδοση 1.81.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε για τον αγώνα Παναιτωλικός - Ηρακλής.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares