Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 14:05

Ευκαιρίες απο Φινλαδία‏

Μετά την τελευταία αγωνιστική στην Primera Division, που χθες κυριάρχησε στο κουπόνι μας, σήμερα η Β’ Ισπανίας παίρνει τη σκυτάλη με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Βέβαια τα φώτα πέφτουν στην 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερλιγκ με τον Ατρόμητο να κρατά την τύχη στα χέρια του και με νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία, αφού θα τερματίσει για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και θα συμμετέχει στους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ απο την άλλη πλευρά έβγαλε μόνος τα μάτια του, καθώς όχι μόνο απώλεσε το πλεονέκτημα των 4 βαθμών με το οποίο ξεκίνησε απο ΠΑΣ και Ατρόμητο (και 2 απο τον Αστέρα) αλλά βρέθηκε πλέον να περιμένει αποτέλεσμα για να πετύχει αυτό που πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος φάνταζε… αυτονόητο. Έτσι ο δικέφαλος θέλει κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ τη νίκη και συνάμα να μην κερδίσουν οι Περιστεριώτες. Ελπίδες για πρωτιά έχει και ο Αστέρας που βέβαια είναι σε πιο δύσκολη θέση, μια και χρειάζεται φυσικά τη δική του επικράτηση αλλά και την ήττα των ασπρόμαυρων στους «Ζωσιμάδες». Κατά τα άλλα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αγώνες από τη Σκανδιναβία (Φινλαδία, Β΄Σουηδίας και Β’ Νορβηγίας), την Αμερική, (ΗΠΑ, Βραζιλία και Αργεντινή) αλλά και 4 παιχνίδια προετοιμασίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με τον «Άσσο» Draw No bet της Ίντερ Τούρκου κόντρα στη Χόνκα σε απόδοση 1.70. Η Ίντερ μπροστά στο κοινό της εμφανίζεται μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, καθώς στα πέντε ματς που έχει δώσει στο γήπεδό της είναι αήττητη με τον απολογισμό της να αποτελείται από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έτσι θα τη στηρίξουμε με κάλυψη στο «Χ», καθώς με το Draw No Bet που επιλέγουμε σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Εξάλλου, η Χόνκα μακριά από το γήπεδό της δεν τα καταφέρνει τόσο καλά μέχρι στιγμής, μια και στις πέντε εξόδους της στο Πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη και στις τέσσερις υπόλοιπες μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνεχίζουμε στην κατηγορία «Μονά» με τον «Άσσο» του Σικάγο κόντρα στην Ουάσινγκτον σε απόδοση 2.05.

Στις «Μπόμπες» κρατάμε απο τη Φινλαδία το «Διπλό» Draw No Bet της Βάασα με αντίπαλο τη Μαρίεχαμν σε απόδοση 2.37. Η Βάασα έδειξε χαρακτήρα στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γιάρο, καθώς μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ανέτρεψε τα δεδομένα και επικράτησε με 2-1. Το αποτέλεσμα αυτό τη διατήρησε στη 2η θέση της κατάταξης, έχοντας 17 βαθμούς, όσους και η Χόνκα, η οποία, όμως, έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Στο φετινό Πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες, οι τρεις από τις οποίες ήρθαν μακριά από το γήπεδό της και σήμερα θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο σε μία έδρα στην οποία είναι αήττητη από το 2006 και έπειτα σε επίπεδο Βεϊκαουσλίγκα. Από την Β’ Ισπανίας κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet της Σανταντέρ κόντρα στην Πονφεραντίνα σε απόδοση 2.90. Κάτι παραπάνω από επιτακτική είναι η ανάγκη επιστροφής στις νίκες για τη Σανταντέρ, με την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής να παίρνει τη σκυτάλη από δύο «κολλητά» τρίποντα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται εντός της ζώνης υποβιβασμού με 42 βαθμούς (στο +1 από Ουέσκα και Μούρθια), στο -4 από τη 18η Μιραντές (γραμμή σωτηρίας). Ως εκ τούτου, θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανοί στο «κυνήγι» της σωτηρίας (βέβαια, υπερτερούν σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Μιραντές, αλλά η παραμονή δεν εξαρτάται μόνο από αυτό το δεδομένο). Σε κάθε περίπτωση, τους ενδιαφέρει και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελευταία τετράδα, προκειμένου να επωφεληθούν από τυχόν διοικητικό υποβιβασμό κάποιας (ή κάποιων) εκ των Ντ. Γουαδαλαχάρα, Λούγκο και Μιραντές.

Στο Μπάσκετ τα πλέι οφ στην Ιταλία συνεχίζονται με τη μονομαχία Ρόμα - Καντού να τραβάει το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον. Επιλέγουμε να πάμε με την έδρα και το -3 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.83.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis, παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore και ενημερωθείτε για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares