Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 11:19

Στοίχημα: Μπορεί με κάλυψη στο 2.08 η Ρεάλ

Ο πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (30/04). Για ποντάρισμα στις νομιμεσ στοιχηματικεσ ελλαδα το Betarades.gr διάλεξε μια δυνατή επιλογή για τη λαμπερή αναμέτρηση.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Μπουντεσλίγκα πέτυχε η Μπάγερν Μονάχου, στο “Allianz Arena” με 2-1 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είχαν προηγηθεί η εντός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Κολωνίας και η εκτός έδρας με 5-1 επί της Ουνιόν Βερολίνου, ενώ στο γήπεδό της νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ, στον δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκε. Τα πάει καλά στο Μόναχο, έχοντας κερδίσει τους οκτώ από τους εννιά τελευταίους αγώνες της, ενώ ηττήθηκε με 2-0 από τη Ντόρτμουντ. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Μπουντεσλίγκα, με 89 τέρματα σε 31 παιχνίδια. Στις εφτά από τις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της δέχτηκε γκολ.

Επέκτεινε στα έξι παιχνίδια το νικηφόρο σερί της στα Λα Λίγκα η Ρεάλ Μαδρίτης, που παρά το ροτέισον του Αντσελότι, κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-2 στο μεγάλο εντός έδρας ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα, ενώ είχε κερδίσει με 3-2 στα πέναλτι (κ.δ. 1-1, παρ. 1-1) στο Μάντσεστερ τη Σίτι, για τον δεύτερο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πέρασε στα ημιτελικά, μετά το 3-3 του πρώτου αγώνα στον γήπεδό της. Είναι αήττητη στα εννιά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σκόραρε, μάλιστα, σε όλους τους προαναφερθέντες αγώνες. Στους δύο από τους τρεις τελευταίους κράτησε το μηδέν.

Η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να παίξει επιθετικά για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να τα καταφέρει στο Μόναχο, με την κάλυψη να κρίνεται απαραίτητη, λόγω της δυσκολίας του αγώνα. Θα επιλέξουμε το Ρεάλ Μαδρίτης 0.0 Ασιατικό σε απόδοση 2.08

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares