Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024 13:37

Στοίχημα: Αήττητη η Γαλλία με combo στο 2.35

Οι λαμπεροί αγώνες του Euro 2024 μονοπωλούν το ενδιαφέρον αυτή την Παρασκευή (21/06). Το δυνατό σημείο του Betarades.gr σήμερα έρχεται από το παιχνίδι Ολλανδία - Γαλλία με επιλογή combo, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Euro η Ολλανδία, καθώς σε παιχνίδι που έγινε στο Αμβούργο, επικράτησε με 2-1 επί της Πολωνίας, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της σκορ. Τρίτη συνεχόμενη νίκη της, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές στα φιλικά που έγιναν στο Ρότερνταμ, με τον Καναδά και την Ισλανδία, αμφότερες με 4-0, ενώ σε φιλικό, επίσης, είχε ηττηθεί με 2-1 από τη Γερμανία στη Φρανκφούρτη. Αυτή ήταν και η μοναδική ήττα της στους πέντε τελευταίους αγώνες εκτός Ολλανδίας, ενώ μετράει και τέσσερις νίκες. Στα δυο από τα τρία τελευταία ματς μακριά από το γήπεδο της δέχτηκε γκολ. Είναι, όμως, αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς πέτυχε 15 τέρματα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση η Γαλλία, επικράτησε, όμως, τελικά με 1-0 επί της Αυστρίας. Στο πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας αναδείχτηκε ισόπαλη εντός έδρας, 0-0, με τον Καναδά, ενώ είχε κερδίσει τα δυο προηγούμενα, με 3-2 τη Χιλή στη Μασσαλία και με 3-0 το Λουξεμβούργο στη Μετς. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία, με 2-2 με την Ελλάδα στην Αθήνα και μια ήττα, είναι ο απολογισμός της στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της εκτός Γαλλίας. Έχει πετύχει γκολ και στα πέντε προαναφερθέντα παιχνίδια. Μόνο σε δύο εξ αυτών, ωστόσο, κράτησε το μηδέν.

Η Γαλλία έχει το προβάδισμα, ακόμη και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος ο αμφίβολος Εμπαπέ. Η άμυνά της, όμως, δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και η Ολλανδία έχει την ποιότητα στην επίθεση για να σκοράρει. Επιλογή μας είναι το συνδυαστικό Χ2 & Goal/Goal σε απόδοση 2.35.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares