Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024 11:44

Στοίχημα: Σκοράρουν με combo στο 2.25 Τουρκία & Πορτογαλία

Τα σπουδαία παιχνίδια του Euro 2024 μας απασχολούν στοιχηματικά και αυτό το Σάββατο (22/06). Το Betarades.gr έχει εντοπίσει επιλογή με αξία για την αναμέτρηση Τουρκία - Πορτογαλία. Με επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και δυνατά Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα για τα παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος.

Έκανε το καθήκον της στην πρεμιέρα του Euro η Τουρκία, που επικράτησε στο Ντόρτμουντ επί της Γεωργίας, πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 3-1. Αντίθετα, μέτρια ήταν η παρουσία της στα περισσότερα φιλικά προετοιμασίας, καθώς έχασε εκτός έδρας με 1-0 από την Ουγγαρία, με 6-1 από την Αυστρία και με 2-1 από την Πολωνία, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ισοπαλία 0-0 με την Ιταλία στην Μπολόνια. Μια νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, είναι ο απολογισμός της στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της εκτός Τουρκίας. Έχει βρει τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία στα τέσσερα από τα έξι προαναφερθέντα ματς. Στα πέντε από τα έξι δέχτηκε γκολ.

Ξεκίνησε με θετικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση η Πορτογαλία, που επικράτησε με 2-1 στη Λειψία επί της Τσεχίας, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ με γκολ στις καθυστερήσεις. Τρίτη νίκη της στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια, καθώς επικράτησε με 4-2 επί της Φινλανδίας και με 3-0 επί της Ιρλανδίας σε εντός έδρας φιλικά, ενώ ηττήθηκε με 2-1 από την Κροατία στη Λισαβόνα. Τα πάει εξαιρετικά μακριά από την Πορτογαλία, καθώς στους έξι τελευταίους αγώνες της έχει πέντε νίκες και μια ήττα, με 2-0 από τη Σλοβενία. Έχει σημειώσει, μάλιστα, έντεκα τέρματα στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Μόνο σε ένα από τα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας κράτησε το μηδέν.

Με το δεξί ξεκίνησαν στο Euro οι δυο αντίπαλοι. Έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση η Τουρκία, ωστόσο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνά της και δύσκολα θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στους ποιοτικούς Πορτογάλους. Αναμένουμε παιχνίδι με ρυθμό και επιλογή μας είναι το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.25.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares