Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 22:59

Νηρέας: Παραίτηση Σιφναίου | Διαχωρίζουν τη θέση τους τα μέλη της διοίκησης και τάσσονται κατά της καταγγελίας

Σε προηγούμενο άρθρο μας κάναμε αναφορά στην αθλητική αξία και το ήθος που αντιπροσωπεύει τις αρχές του ΑΜΕΣ Νηρέα όλα αυτά τα χρόνια και λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση για την άποψη μας, που δεν είναι μόνο δική μας, αλλά και της πλειοψηφίας όλων των Κυκλαδιτών.

Πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν, πως είναι δυνατόν ο Νηρέας να καταγγείλει το ποδόσφαιρο που υπηρετεί με υψηλές αξίες όλα αυτά τα χρόνια; Πως είναι δυνατόν ένας σύλλογος που καλλιεργεί το ποδόσφαιρο σε μικρά παιδιά να καταδικάζει παιδιά άλλων ομάδων να μείνουν εκτός ποδοσφαίρου;  

Η απάντηση έρχεται από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, που πλέον διαχωρίζουν ανοιχτά τη θέση του από εκείνη του προέδρου Μανώλη Σιφναίου, ο οποίος όπως αναφέρουν παραδέχτηκε ότι έδρασε αυτόνομα και μάλιστα αποκάλυψαν ότι έχει ήδη θέση την παραίτηση του στη διάθεση των υπόλοιπων μελών της διοίκησης.  

Μάλιστα, στην ακόλουθη ανακοίνωση που υπογράφουν τα 10 μέλη της διοίκησης, πλην του προέδρου Μανώλη Σιφναίου, δηλώνουν πλήρη άγνοια για τα όσα έγιναν και διατυπώνουν ανοιχτά την άποψη τους που είναι αντίθετη με την απομάκρυνση συλλόγων και παιδιών από τα γήπεδα.

Στην επόμενη μέρα όπως τονίζουν τα μέλη της διοίκησης του Νηρέα θα εντείνουν τις προσπάθειες τους για να λυθεί το πρόβλημα, ενώ θα εξετάσουν τι θα γίνει με την παραίτηση του προέδρου, ο οποίος έχει μεγάλη πορεία και προσφορά στον σύλλογο.

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις τελευταίες μέρες, ο Σύλλογός μας έχει βρεθεί στο στόχαστρο της πλειοψηφίας του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, εξαιτίας της καταγγελίας που έγινε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την μη ένταξη κάποιων Συλλόγων στο μητρώο, όπως πλέον είναι υποχρεωτικό.

Κατηγορήθηκε για πισώπλατα χτυπήματα και ότι αποτελεί το δεκανίκι της ΑΕ Πάρου, κάτι που δεν ισχύει.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Μανώλης Σιφναίος, ανέλαβε την ευθύνη για αυτή την κατάσταση, παραδεχόμενος ότι έδρασε αυτόνομα, χωρίς να έχει ενημερώσει επαρκώς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και υπέβαλε την παραίτησή του.

Τα μέλη του Συμβουλίου δεν γνώριζαν πόσο κοντά στην απόκτηση μητρώου είχαν φτάσει οι Σύλλογοι που θίγονται από την καταγγελία, ούτε τις συνέπειες που θα υφίστανται.

Ελπίζουμε γρήγορα να καταφέρουμε όλοι μαζί, με τις κατάλληλες πιέσεις να ξανανοίξει η διαδικασία απόκτησης μητρώου και να τακτοποιηθεί το πρόβλημα που άθελά μας δημιουργήθηκε.

Έχοντας διακόσια είκοσι παιδιά σε όλα τα τμήματα υποδομών μας, δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να απομακρυνθούν τα παιδιά από τον αθλητισμό.

Σεβόμαστε την απόφαση του Προέδρου κ. Σιφναίου, την οποία και θα αξιολογήσουμε με ηρεμία γιατί άτομα σαν και αυτόν, με την πορεία που έχει στον Σύλλογο, είναι άδικο να απομακρύνονται με αυτόν τον τρόπο.

Το Δ.Σ.

Αντιπρόεδρος: Δαβερώνας Γιάννης

Γενική Γραμματέας:Μαυρίκου Αννα

Ειδική Γραμματέας:Μοναστηριώτη Ευαγγελία

Ταμίας: Γαβαλάς Παντελής

Γενικός Αρχηγός Αθλητικών Τμημάτων: Σπύρου Μαρία

Έφορος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου: Δημητρέλιας Σπύρος

Εφορος πετοσφαίρισης: Κράρα Μαρία

Έφορος κινημ/κης λέσχης – Αίθουσας: Ταντάνης Αργύρης

Έφορος πολιτιστικών εκδηλώσεων: Μπαφίτης Γιώργος

Έφορος θεατρικού τμήματος: Διαμαντής Νίκος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares