Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 13:13

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προσφυγή 5 ομάδων κατά της ΑΕ Πάρου και του Νηρέα / Κίνδυνός για βαριά τιμωρία

Οι καταγγελίες στην ΓΓΑ της ΑΕ Πάρου και του ΑΜΕΣ Νηρέα που είχαν ως απόρροια την αποβολή 5 σωματείων από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν έμειναν αναπάντητες από τους πληγέντες συλλόγους.

Συγκεκριμένα, το άρθρο 7 του ΚΑΠ που απαγορεύει την προσφυγή ομάδων σε όργανα εκτός των ΕΠΟ και ΕΠΣ δεν φαίνεται να λήφθηκε υπόψιν των δύο παριανών συλλόγων πριν καταθέσουν τις καταγγελίες, πράγμα που τις αφήνει εκτεθειμένες απέναντι στους κανονισμούς.

Χθες, κάναμε γνωστή την κοινή προσφυγή στην πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων των Πανσιφναϊκού και ΑΟ Σερίφου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα κατέθεσαν και οι άλλες τρεις ομάδες, ο ΑΟ Πύργου, ο Αστέρας Τραγαίας και ο ΑΣ Ίου.

Πλέον, αυτό που αναμένεται είναι στη συνεδρίαση της Πέμπτης (17/11) η Πειθαρχική Επιτροπή να καλέσει σε απολογία τον ΑΜΕΣ Νηρέα και της ΑΕ Πάρου και να αποφασίσει βάσει και των απολογιών τους στην επόμενη της συνεδρίαση.

Πάντως, το άρθρο 7 του ΚΑΠ είναι πολύ αυστηρό όσο αφορά τις καταγγελίες σε τρίτους εκτός της διοργανώτριας, αποφέροντας στους παραβάτες ποινές -10 βαθμών, 3000€ προστίμων και τιμωρίες εισόδου 1-3 έτη στους αθλητικούς χώρους σε πρόεδρο και εκπρόσωπο. 

Δείτε τι αναφέρει το σχετικό άρθρο:

2022 11 15 4

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares