Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 12:13

Παπαδάκης: Ο Νηρέας είναι πάνω από όλους και από όλα

Νηρέας. Ένα σωματείο που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στη δίνη των εξελίξεων, αλλά κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά την ιστορία 63χρονη του, τα όσα πρεσβεύει και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια.

Οι λάθος (κατά την άποψη μας) αποφάσεις όπως αυτή της καταγγελίας δεν μπορεί να ταυτιστεί επ' ουδενί με την φιλοσοφία και με το σύνολο των ανθρώπων που εκπροσωπούν τον σύλλογο.

Ίσως θα πρέπει να αναγνωρίσω και εγώ ένα μικρό ατόπημα, καθώς στην καταιγιστική αποκάλυψη των ειδήσεων θα έπρεπε να είχα υιοθετήσει και προβάλει την άποψη του Μιχάλη Παπαδάκη για τον Νηρέα και την οποία δημοσιοποίησε στο προφίλ του στο facebook:

Περί μητρώου και καταγγελιών το ανάγνωσμα:

Η "αποταμίευση" είναι επίπονη και μακροχρόνια. Μόνον η "σπατάλη" είναι γρήγορη και εύκολη. Ότι έχει συγκεντρωθεί σε δώδεκα χρόνια, μπορεί να γίνει καπνός σε μία μέρα...

Για τον άνθρωπο του ποδοσφαίρου, ομάδα δεν είναι μόνο ο (απαραίτητος, πλέον) αριθμός του μητρώου. Ομάδα είναι εκεί όπου αφομοιώθηκε και έδρασε (έφτιαξε ομάδες, έφτιαξε γήπεδα, άνοιξε δρόμους για την νεολαία). Η τοπική κοινωνία όπου έγινε αποδεκτός...

ΥΓ: Ο ΝΗΡΕΑΣ μακροημερεύει, επί 63 χρόνια ζει και βασιλεύει, επειδή είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα.

Όντως, θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Μιχάλη. Έχουν γίνει πολλά θετικά, πολλά που ωφελούν ειδικά τα παιδιά και ο Νηρέας βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία με πρωτοπόρες δράσεις, τις οποίες μάλιστα προβάλουμε συχνά - πυκνά. 

Είναι κρίμα και άδικο μέσα σε μία στιγμή να κινδυνεύουν με γκρέμισμα όσα με τόσο κόπο έχουν επιτευχθεί. Είναι μεγάλο ατόπημα των συντακτών της καταγγελίας που σκέφτηκαν τόσο στενόμυαλα, αγνοώντας όλα όσα έχουν γίνει. 

Οι περιστάσεις απαιτούν όσο ποτέ άλλοτε να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο και στην περίπτωση του Νηρέα θα ήταν άδικο να μην αναγνωριστεί η δουλειά που γίνεται και να σταθούμε σε ένα τεράστιο λάθος 1-2 παραγόντων που σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί τα πιστεύω του συλλόγου! 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares