Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 18:44

Καταγγελία κατά της ΕΠΣ Κυκλάδων και από την ΑΕ Πάρου

Κατά τη δημοσίευση του αποκαλυπτικού μας ρεπορτάζ για την καταγγελία του ΑΜΕΣ Νηρέα σας είχαμε ενημερώσει ότι υπάρχει ακόμα μία ομάδα που ήταν έτοιμη να ακολουθήσει το παράδειγμα και να στραφεί με καταγγελία κατά της Ένωσης και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή ομάδων στα πρωταθλήματα οι οποίες δεν είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο.

Τότε, είχαμε αναφέρει ότι τηρούμε στάση αναμονής μέχρι να έρθει στα χέρια μας η καταγγελία, καθώς πάγια τακτική μας είναι να σας ενημερώνουμε τεκμηριωμένα και όχι διασπείροντας φήμες.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Νηρέα, κ. Σιφναίος είχε εκφράσει τον προβληματισμό του (σ.σ. κάπως άγαρμπα) απορώντας γιατί δεν δημοσιεύθηκε και η δεύτερη καταγγελία και... να που σήμερα θα την δει δημοσιευμένη.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στην ομάδα υπήρξε δυσαρέσκεια για την αναβολή του αγώνα με τον ΑΟ Πύργου και λόγω που δεν ήταν εφικτό να γίνει ένσταση αφού ο ΚΑΠ τιμωρεί αυστηρά τις ομάδες που θα προσφύγουν για ομάδα που δεν είναι στο μητρώο, αποφάσισαν να κινηθούν σε αυτή την ακραία κατά τη γνώμη μας κίνηση.

Μάλιστα ημερολογιακά, η καταγγελία της ΑΕ Πάρου προηγείται από αυτή του Νηρέα. 

Σας παραθέτουμε την καταγγελία:

2022 11 11

Η καταγγελία του Νηρέα

2022 11 11 1

Πλέον, τα αποτελέσματα αυτών των καταγγελιών είναι γνωστά, καθώς πέντε (5) ομάδες αποβλήθηκαν με όλα τα τμήματα τους από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Τα συμπεράσματα δικά σας... 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares