Τρίτη, 03 Μαΐου 2022 12:06

Κράτησαν αναμμένη τη ''Φλόγα'' της ελπίδας στο Καμάρι

Με στόχο να ανάψουν τη… Φλόγα της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της αμοιβαίας αλληλοβοήθειας στον συνάνθρωπο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους Παλαίμαχους της Θύελλας Καμαρίου και μιας μικτής ομάδα επίλεκτων αθλητών της Λάβας Εμπορείου και των παικτών που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου «Dappos Sunday League».

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πρόσφεραν θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Γηπέδου Καμαρίου για να χειροκροτήσει την προσπάθειά τους και κυρίως να ενισχύσει το σπουδαίο αγώνα του συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

Τα συγχαρητήρια του για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, αλλά και της στήριξης όλων στη «Φλόγα» εξέφρασε ο πρόεδρος του Οργανισμού κος Αλαφούζος Βασίλης κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων που πραγματοποιήθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Επίσης, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν τόσο ο έπαρχος Θήρας κος Δαρζέντας Χαράλαμπος, όσο και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Θήρας κος Στεφανάκης Γιώργος, ο οποίος αγωνίστηκε μάλιστα με τους παλαίμαχους της Λάβας Εμπορείου.

Για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Σαντορίνης τιμήθηκαν από τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ, το σύλλογο Παλαιμάχων Θύελλας Καμαρίου & Φίλοι και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Ακρωτηρίου ο κος Δαρζέντας Αρτέμιος, ο κος Ξαγοράρης Ευάγγελος και ο κος Κατσίπης Νικόλαος.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει το συνάνθρωπο και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση του αγώνα και εκείνους που ήταν στο γήπεδο και συνέβαλαν στην ενίσχυση της «Φλόγας».

fil1 minfil2 minfil3 minfil4 minfil5 minfil6 minfil7 minfil8 minfil9 minfil10 minfil11 min

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares