Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 23:02

Ο Αετός σήκωσε την πρώτη κούπα του Dappos Sunday League

Ο Αετός ήταν ο νικητής του τελικού του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «Dappos Sunday League 2021-2022», επικρατώντας με σκορ 3-1 της Θύελλας στο γήπεδο 7Χ7 στον Αγ. Γεώργιο και αναδείχθηκε ο παρθενικός πρωταθλητής της διοργάνωσης.

Όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν ένα όμορφο τελικό, όπου κυριάρχησαν η δύναμη και το πάθος για το πολυπόθητο τρόπαιο. Οι παίκτες του Αετού φάνηκαν πιο «διαβασμένοι» στο γήπεδο, μετουσιώνοντας την κατοχή τους σε γκολ και καταφέρνοντας εντέλει να πανηγυρίσουν δίκαια την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον Αετό και στη Θύελλα για τον όμορφο τελικό που παρακολουθήσαμε, αλλά και σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Αλαφούζος Βασίλης και συνέχισε λέγοντας πως «η διοίκηση του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ έχεις ως κύριο μέλημα της την στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου είναι μια διοργάνωση που είχε λείψει από τη Σαντορίνη και θεωρώ πως η πρώτη μας απόπειρα ήταν επιτυχημένη. Πλέον κοιτάμε το επόμενο «Dappos Sunday League», όπου θα επιχειρήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη και τις παραλείψεις και να το κάνουμε ακόμα καλύτερο για όλους τους συμμετέχοντες. Συγχαρητήρια σε όλους».

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ και οι παίκτες των δύο ομάδων έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενάντια στον πόλεμο που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία, κρατώντας πανό που έγραφε «Στον πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές. Στηρίζουμε την Ειρήνη».

1 min

3 min

4 min

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares